Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Внимавай: той се среща с други жени [10 знака]

 

Оценка: (0/5)

 
 

Твърде често и особено в началото на връзката, хората в нея избягват да си сложат етикета „обвързани“.

Внимавай: той се среща с други жени [10 знака]

Те избягват Големият разговор със седмици, дори месеци. Може би си мислиш, че с новото си гадже имате неизказано съгласие да се срещате ексклузивно? Не бива да предполагаш такива оптимистични (или песимистични, в зависимост от разбиранията ти) сценарии.

Виж какви черти от твоята зодия са виновни за провала на връзките ти (галерията долу):

Кои характеристики на зодията те правят кофти гадже

Ако той наистина ти харесва и си убедена, че искаш да се виждате само един с друг, тогава редно е да поговорите открито за желанията си. Но ако те е страх или забелязваш, че той изпълнява повече от два от знаците долу, по-вероятно е все още да се вижда и с други жени, освен с теб.

Прочети кои са знаците, че не си единствената в живота му и си състави план за действие, независимо дали той ще бъде да го зарежеш или открито да му кажеш, че искаш да се срещате ексклузивно.

1. Той често има други планове.

Виждате се от време на време, разбира се. И под това имаме предвид само един или най-много два пъти в седмицата. През останалото време той изглежда е много зает в работата, фитнеса и какво ли още не...

2. Обикновено описва въпросните „други планове“ доста мъгляво.

Внимавай: той се среща с други жени [10 знака]

Любовта в началото на връзката си е чист хазарт

Още по-лоша версия на точка едно е, когато той дори не си прави труда да те лъже стойностно. „Другите планове“ си остават точно такива в неговата уста – други планове, а не конкретни и обозрими действие в бъдеще време.

3. Доста често отменя срещите ви.

Трудно е да си организиращ виждане с него, а направиш ли го, той често го отменя. Щом се е случвало повече от веднъж, едва ли е инцидентно. Извиненията му са толкова глупаво скалъпени, каквито би дал в офиса, ако е с махмурлук и няма сили да отиде на работа.

►►► Как да разбереш разликата между страстта и любовта

4. Или пък се обажда за изненадващи срещи.

Не сте се разбирали нищо за този уикенд и – хоп – той ти пише да се видите за по питие. Вместо да се чувстваш поласкана, че се е сетил за теб, трябва да се притесниш. Защо изведнъж се е освободил? Защото някоя друга мадама му е отказала и сега му се налага да запълни празната си вечер с избор номер две – теб (съжаляваме, но истината боли).

5. Не иска да поставяте етикети на връзката ви.

Внимавай: той се среща с други жени [10 знака]

Ако забележиш, че той изпълнява повече от две от условията в списъка ни, можеш да си сигурна, че си държи пръстите сключени с надежда да не го хванеш

Повечето двойки не провеждат сериозния разговор за развитието на връзката им още в началото. Харесва ви да прекарвате време заедно, харесвате се... Не се знае дали се виждате само с един друг. Това са нормални неща. Но ако на втората-третата среща той започва да те уверява колко е „свободолюбив“ и как не иска да „усложнява нещата“, червената лампичка веднага трябва светне в съзнанието ти.

Зодиите, които изневеряват най-много (провери кои са те в галерията долу):

Кой е най-неверният знак от зодиака

6. Профилите му в социалните медии на практика не съществуват.

Ако не ги използва, той не е задължен да публикува снимки с жената... извинявай, жените до себе си.

7. Не иска да го посещаваш в дома или работата му.

Няма нужда жената, която дойде да разбере от случайно изпусналите се съквартирант или колега, че не е единствената. Или още по-гадното – ти и още едно от „гаджетата“ му да се появите накуп.

►►► Можеш ли да умреш от разбито сърце?

8. Странно, но не ти пише с дни.

Внимавай: той се среща с други жени [10 знака]

Обикновено флиртува с теб по чата по цял ден, но изведнъж не ти пише и буква цял уикенд. Изведнъж, пак се връща към чатене нонстоп. Нещо става, не мислиш ли?

9. Телефонът му винаги е с паднала батерия.

Супер оправдание. От една страна, той се измъква за всичките пъти, в които не си успявала да се свържеш с него. От друга, когато двамата сте на среща, ти не ставаш свидетел на съобщения или обаждания от други жени. Перфектно за него!

10. Имаш шесто чувство, че нещо не е наред.

Вярвай си! Ако ти изглежда като супер пич, но има няколко дреболии, които те притесняват, сподели с него. Няма смисъл да се страдаш мълчаливо, чудейки се дали се вижда с други жени или не. Недей да играеш игри. Просто го попитай дали вашата „връзка без етикети“ е ексклузивна.


Виж ощеНово в Cosmo