Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Влюбвай се правилно! Обичай правилния

 

Оценка: (0/5)

 
Да, това е той, истинският!

Без значение от кой пол си (без да засягаме така модерния напоследък джендър спор в обществото), редно е да се влюбваш правилно. Ето как.

Влюбвай се правилно! Обичай правилния

Коя зодия ще те очарова в леглото? Направи чек в галерията долу :)

Какво възбужда всяка зодия

Не са малко тези, които вече се вглеждат в март на календара и в главата им пролетта настъпва. Но! За да чувстваш щастлива през цялата година, е важно да правиш това, което ти харесва, да се храниш добре и да се влюбваш правилно.

►►►Колко време ти е необходимо, за да се влюбиш?

Но ето че, не всеки умее да се влюбва „като хората“. Вярваме, че ако и ти се сред тези, следващите ни съвети ще те изведат на правилния път, в правилната посока.

Влюбвай се в очите

Влюбвай се правилно! Обичай правилния

В тези, които те гледат, разширяват се всеки път, когато те видят, надничат в душата ти. В тези, които те търсят, разглеждат, учудват се, тъжат, радват си, срещат твоите очи. Влюбвай се в тези, от погледа на които се чувстваш жива, от които пеперудите в корема ти започват да пърхат неудържимо.

Не обичай тези очи, които не виждаш, които блуждаят покрай теб, които те „бодат“, студени са и недостъпни.

Влюбвай се в миризмата

Влюбвай се правилно! Обичай правилния

Да, именно в миризмата, а не в аромата на парфюма му. В тази, която те кара да си поемаш дълбоко въздух, когато се приближиш към него. Миризмата, която лекичко витае във въздуха, когато се намирате на няколко метра един от друг. Която те изпълва, когато сте съвсем близко – смесва се с твоята, прониква в теб, държи те будна. В тази, която напомня за присъствието му, когато затвориш очи.

Дишай и се влюбвай в миризмата, която е на врата му, зад ухото, по дланите му.

Не се влюбвай, ако не усещаш миризмата, или ако тя не е тази „твоята“, „не се смесва“ с твоята, не остава в паметта ти.

►►►Как се влюбват мъжете? Отговорът е тук.

Влюбвай се в думите и в паузите
В тези, които са адресирани специално към теб. В тези, които са за теб. В тази, от които той създава твоето пространство. В собствените си думи и в тези, които чуваш. В тези паузи между думите, които често говорят повече от самите думи. Влюбвай се в историите и в шегите, в думите и в буквите, които изпълват времето, а то лети толкова бързо, че разговаряйки, не забелязваш кога е станало полунощ.

Не се влюбвай в мълчанието и в приказките, които не са за теб. В тези, които те обиждат или унижават, не те уважават или сипват сол в стара твоя рана.

Влюбвай се в ръцете

Влюбвай се правилно! Обичай правилния

Да, точно в тях. В тези, които незнайно откъде са научили точната степен на нежност. Които галят и душата, и тялото. В ръцете, които могат да стискат силно, да прегръщат, да закрилят, да вплитат пръсти в косите ти, или просто да са до теб. Които се протягат към теб и които помниш.

Не се влюбвай в безпардонните ръце, в тези, които не умеят да топлят, не знаят къде да се дянат, крият се зад гърба, вместо в обятията ти.

Влюбвай се в грешките

Влюбвай се правилно! Обичай правилния

В постъпките, в действията. В малките и в големите. В тези, които са право в целта, и в тези, които не са успели да я достигнат. Влюбвай се в малки крачки, които той прави срещу теб, за да те доближи още и още.

Не се влюбвай в безразличието, в липсата на свобода, в това, че ти можеш да се справиш и без него. Липсата на отговорност не е за обичане.

Защото да се влюбиш истински, можеш само в отговора – в отговора на очите, на миризмата, на думите, на ръцете, на постъпките. Защото само на това знаеш отговора. Всичко останало е несъществуваща реалност. Всички статуси, пари, положение в обществото, колата, характерът, миналото и бъдещето – за влюбването и пеперудите в корема, нямат значение.

Ако не чувстваш нищо, не се мъчи. Пеперудите в стомаха идват сами. Не питат, не любопитстват, а просто нахлуват, когато видят, че всичко това присъства.


Виж ощеНово в Cosmo