Топ 10 на звездните раздели през 2016 година

Това бе една наистина отвратителна година за любовните връзки на знаменитостите.

 
 

Класираме звездните раздели за 2016 година от най-малко сърцераздирателните до тези, които ни накараха (тайно) да пуснем по една сълза.

10. Тейлър Суифт и Том Хидълстън

Светът никога няма да узнае дали това бе истинска любов или реклама, за да стане Том новият Джеймс Бонд. Каквото и да представлявала връзката им, тя бе пълен провал. Тейлър пак си е Тейлър, а Том така и не успя да стане известен в САЩ. А Джеймс Бонд? Той все още е Даниел Крейг.

►►► Виж тук 10 сигнала, че си имаш работа с женкар!

9. Клоуи Греис Мориц и Бруклин Бекъм

Любовта на младите е така бурна! Но се се притеснявай – няма да отнеме дълго, докато друга известна тийнейджърска двойка заеме място в сърцата и Инстаграм ни.

Галерия: Най-драматичните холивудски раздели в историята

Виж всички снимки

8. Марая Кери и Джеймс Паркър

Според медиите, Джеймс не е бил доволен от екстравагантното прахосничество на певицата. Това е смехотворно оправдание поради две причини: първо, той е милиардер и второ – хайде де, Марая никога не е крила, че обожава харченето на (много) пари. Та тази жена дори не влиза във ваната, без колието си от диаманти!

7. Бела Хадид и The Weeknd

Макар да не е хубаво човек да се радва на чуждата болка, ще си кажем честно, че The Weeknd заслужаваше да остане сам. През 2015 година, той каза в интервю пред The New York Times, че не е сигурен дали обича Бела. Точните му думи бяха: „Не мисля. Може би. Може би не, може би да, може би“. На това му се казва объркан мъж с емоционални проблеми. Защо Бела продължи да бъде с него още година е неразбираемо за нас, като жени.

►►► Виж тук странни знаци, че той може да ти изневери!

6. Тейлър Суифт и Калвин Харис

Калвин със сигурност е най-интересният мъж, с когото Тейлър е излизала. А и двамата изглеждат толкова сладки и си приличат с тези техни руси коси. За съжаление, красивият им романс не издържа и те се разделиха след малко повече от година. Драмата обаче, не приключва дотук – певицата започна да излиза с Том Хидълстън само две седмици след раздялата си с Калвин. Което пък подтикна зарязания Харис да напише в Туитър злобния коментар „някой ще си плати за това“. В същото време, медиите избухнаха, че изпълнителката е написала хита на Калвин „This is What You Came For”. Отново, няма значение каква е причината за разпада на връзката им. Важното е, че сега Тейлър Суифт има предостатъчно материал най-накрая да издаде шестия си албум.

5. Деми Ловато и Уилмър Валдерама

Те бяха заедно в продължение на 6 години и изглеждаха искрено щастливи заедно. След което обявиха раздялата си в Инстаграм през юни. По-късно Деми призна, че е прекратила връзката, защото тя й е напомняла твърде много за нейните проблеми с депресията и злоупотребата с наркотици. „Приятно би било да започна на чисто с някой нов – каза тя в интервю. - Човекът, който бях преди не е този, който съм сега“.

Галерия: 25 холивудски двойки, които белязаха 2000 година

Виж всички снимки

4. Риана и Дрейк

Истината е, че ние дори не сме сигурни, че тези двамата някога са били гаджета. Всички само спекулират с представата за тяхната връзка. Но пък каква хубава фантазия беше това – за Дрейк Риана беше единственото момиче на света, а тя гледаше на него като на идиот... но нейният си идиот.

3. Кара Делевин и Сейнт Винсънт

Нищо не си отива повече от модел и музикант. За съжаление, тяхната любов бе краткотрайна и приключи малко след като Кара сподели пред Vogue, че те двете са влюбени.

2. Лейди Гага и Тейлър Кини

Тази връзка бе така специална, защото беше нормална. Лейди Гага и нейната персона, която има навика да облича рокля от сурово месо и да носи гигантски токчета, изглеждаше напълно задоволена от наглед скромния актьор Кини. Те нямаха против просто да си стоят у дома с кучетата. Но илюзията се счупи на хиляди парчета и сега им остана да решават кой ще осинови кучетата.

1. Анджелина Джоли и Брат Пит

Това е краят на една ера. След пословичното начало на тяхната връзка на снимачната площадка на „Мистър и Мисис Смит“, Бранджелина се кротнаха и всичко изглеждаше перфектно в продължение на години. Години, през които многократно гледахме как най-прочутата звездна двойка на света развежда децата си насам-натам по света. Първоначалната новина за развода им бе шокираща, но още по-скандална и тъжна бе борбата им за попечителство над децата. Историята още не е приключила, така че си подготви още носни кърпички.