Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Той те обича! Прочети го в очите му!

 

Оценка: (0/5)

 
Когато очите му говорят вместо него

Предлагаме ти на тепсия 9 знака, че ти си му скъпа, и то много

Той те обича! Прочети го в очите му!

 

Любовната история на Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт в снимки

В началото на връзката и двамата партньори не крият чувствата си. Но след известен период от време любовта преминава в „тих“ стадий, когато на другия му е приятно да седи до партньора си. И ако на теб са ти необходими допълнителни потвърждения, че твоят човек няма да избяга и все още изпитва към теб нежни чувства – ето ти ги!

►►►Ето и още 100 романтични начина да покаже любовта си

1. Той прави вкъщи това, което ти не обичаш
Този въпрос се решава с търпение и последователност, с постоянни „битки“ и напомняния, ако той е забравил да свърши нещо, което е длъжен да направи. Но, когато човек обича, той винаги е наясно кое точно те вбесява у дома, и гледа да не оставя тази работа на теб. Направи и ти същото за него в замяна и го отърви от неприятните му задължения. Разбира се, не те караме да ремонтираш крана в банята.

Той те обича! Прочети го в очите му!


2. Готов е да се занимава с какво ли не по време на среща
Това се възприема от много от нас за безразличие или за липса на фантазия, но не и от учените. Те са на мнение, че при влюбените мъже серотонинът е по-малко от процента при влюбените жени и именно по тази причина силният пол проявяват по-малко ентусиазъм. Така че, не си струва да се сърдиш, той просто е готов да прави, което ти харесва на теб, дори това да е просто да гледате телевизия, прегърнати.

►►►Разбери тайните на голямата любов

3. Нарича те по име, докато правите секс
Това е един от незадължителните признаци. В края на краищата, всеки има различен характер. Но, ако все пак, през деня сте си разменяли любовни картинки и емотикони, а в леглото чуваш името си, то бъди сигурна, че момчето ти е изцяло въвлечено в любовния процес. Ако при вас не е прието да се наричате по име, обърни внимание на зрителния контакт, както в леглото, така и извън него.

Той те обича! Прочети го в очите му!

4. Бързо приключва скандалите
Спорите и ти видимо не си права. А той изведнъж се дръпва настрани и прекратява спора. Не, това не е мързел, просто мъжете се стремят да избягват конфликтите, а за него освен това е и много важно да не се разстройваш за дреболии. Ако продължите да спорите, това може да се проточи и да остави горчива следа в душите ви – кому е необходимо, нали?

Той те обича! Прочети го в очите му!

5. Оставя телефона си настрани
В днешно време хората се привързват към мобилните си телефони като към домашен любимец. В една мрежа те постват закуската си, в друга – забавна история с детето, в трета – споделят чужда статия по наболял проблем. И ако той оставя телефона си настрани, за да прекара всяка минута с теб, то бъди сигурна, че стоиш по-високо от приятелите му и този мъж се старае да не се поддава на вредни навици.

6. Не говори за развод
Дори в трудни моменти, когато ви е почти невъзможно да намерите допирни точки, той не произнася думата „развод“. И това е логично: подобен контекст потиска събеседника и устрема му, а и защо да мисли напразно как би се справил, ако живее сам.

Той те обича! Прочети го в очите му!

7. Обича да те изненадва
Не говорим за скъпи подаръци, а по-скоро за дреболии, които повдигат настроението. Донесъл ти е сладолед? Купил е билети за концерта на любимата ти група? Малките прояви на любов и загриженост са много по-ценни от скъпото кожено палто и диамантеното колие.

8. Държи те за ръка пред хората
Може би вече не се целувате в тъмния ъгъл на бара, но това, че той се стреми да не пуска ръката ти – е прекрасен знак. Най-вероятно същото ще се случва и когато остареете. А околните нека си мислят каквото искат!

Той те обича! Прочети го в очите му!

9. Стреми се да научи за теб още и още
Приятно е, когато човекът, когато обичаш, се интересува какво ти харесва, какво се случва в душата ти, а не само кога трябва да закара децата на урок по математика. Макар и двамата да се познавате добре, никога не може да знаете всичко един за друг. И това е прекрасно!

 


Виж ощеНово в Cosmo