Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Създай профил, който привлича ПРАВИЛНИТЕ мъже

превод: Стойка Данкова
 

Оценка: (0/5)

 

 

Как онлайн да привлечеш правлния мъж

Експерти проучиха хиляди сайтове за запознанства и споделиха тайните на най-впечатляващите профили.

Създай профил, който привлича ПРАВИЛНИТЕ мъже

Преди социалните мрежи и сайтовете за запознанства, голямата ни надежда беше, че ще идем на дискотека и г-н Идеален ще ни чака на бара, въоръжен с усмивката на Ален Делон и сините очи на Леонардо ди Каприо. Оказа се, обаче, че онлайн запознанствата могат да бъдат забавни и дори по-удобни, имайки предвид че спестяват "някои неприятности".

Събрахме най-подходящите експертни съвети, които ще гарантират, че профилът ти ще стане магнит за ПРАВИЛНИТЕ мъже!

1. Колкото повече снимки, толкова по-добре

Мъжете са визуални създания, така че им дай повод да хвърлят НЕ ЕДНО око на папките ти със снимки.

Проучване доказва, че потребителите със снимки привличат  11 пъти повече интерес от тези без, а момичетата с минимум 3 снимки на профила получават двойно повече съобщения и покани за приятелство от тези, които имат само една. И без снимки от телефона! Колкото по-добро е качеството на снимката, толкова по-естествена и по-интригуваща си ти! И последно – използвай естествена светлина. Снимките на изкуствена лампа променят атмосферата и лицето ти изглежда леко нереално.

2. Актуализирай профила си често

Повечето сайтове за запознанства използват сложни алгоритми.

Благодарение на тях, колкото по-често променяш основната си информация, толкова по-голям е шансът името ти да се появи на главната страница. Запази най-важното – коя си, какво търсиш – но поне веднъж на седмица качи нова снимка, добави любимо занимание или сподели нови идеи – мислиш да взимаш уроци по френски, да отскочиш за седмица до пленителната Френска ривиера или просто да осиновиш бездомно кученце. Нищо чудно да привлечеш някой със сходни интереси!

3. Бъди кратка, но изчерпателна

Дългите романи за това коя си и какъв е смисълът на живота само ще отблъснат готините типове.

Стреми се информацията за теб да бъде кратка и ясна, придържай се към водещите списъци. Не е лошо, ако добавиш своя любима мисъл, стига да не е прекалено префърцунена. Хората, които добавят своите хобита и специфични интереси (с мярка!), са обект на повече внимание, тъй като колкото повече знае за теб един човек- толкова по-комфортно ще му бъде да общува с теб. Избягвай точните определения като „Аз съм забавна, сладка и авантюристична” и напиши нещо от сорта на „Обичам да се смея, да приготвям сладки за приятелите си и да скитам по непознати земи”. Това е същото, но казано по заобиколен начин- начин, който ще ти придаде харизма и ще събуди любопитството на мъжете.

4. Дай му тема за разговор

Готините снимки ще привлекат вниманието му, но може и да не го задържат задълго.

Нали знаеш – човек може да разчита на обаянието си първите 2 минути, след това е добре да каже нещо. Проучване доказва, че жените споделили снимки, на които вършат нещо – свирят на кирата или играят с домашния си любимец – получават повече съобщения. Темата на разговора може да е именно страстта към музиката или любовта към кучетата. Снимките в огледалото на тоалетната може и да хванат окото му, но със сигурност няма да го провокират на интелектуално и духовно ниво.

5. Предложи му да се срещнете

Ако му предложиш да се видите – това ще разчупи леда и това ще отключи чара ти.

Без значение къде имаш профил, увери се, че предложението стои на първа линия. Например „Умирам от желание да разгледам новите експонати в музея. Има ли желаещи да ми правят компания? Може да изпием по бира след това.” Това е чудесен начин да излезеш с някого и най-накрая да осъществиш контакт извън виртуалното пространство. И помни – винаги си уреждай срещи на обществени места, където има много хора!


Виж ощеНово в Cosmo