Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Строго забранено за влюбени!

 

Оценка: (0/5)

 
Ти си влюбена? Спри и помисли преди да направиш тези неща

 Не прави това, ако усетиш пеперуди в корема. Ще ти спести много неприятности, а може би дори и връзката.

Строго забранено за влюбени!

Ако си Рак, ти обичаш да обичаш. А ако си Дева? Виж как се влюбват резличните зодии в галерията долу.

Как се влюбват различните зодии

►►►Разбери дали той е твоят човек.

1. Никога не обичай нечии потенциални възможности.
Да обичаш, означава да харесваш човека такъв, какъвто е, без да мислиш за това как да го превърнеш в свой идеал. Спри! Не го обичай заради това, което може да бъде. В противен случай ще се разочароваш.

Строго забранено за влюбени!

2. В никакъв случай не бързай да започнеш нова връзка, веднага след като си прекратила старата.
Няма да можеш да дадеш на някого любов, ако си изпълнена с болка. Позволи си да страдаш (известно време, без да прекаляваш), да преживяваш, преди да се впуснеш в нови отношения. Ти никога няма да можеш да обичаш с цялото си сърце, ако то е разбито. Дай си време.
 

3. Не се съгласявай да бъдеш с този, който се отнася с теб по-лошо, отколкото заслужаваш.
Ти си прекрасна. Ти си невероятна. Ти си уникална. Няма съвършени хора, това е ясно. Но, който те обикне такава, каквато си, няма да ти търси недостатъци. Ти заслужаваш този мъж, който може да ти даде такава любов.

►►►Ако си жертва на токсична любов, прочети това.

4. Не жертвай щастието си, само за да спасиш връзката си.
Няма смисъл да оставаш с някого, който ти причинява единствено болка и те кара да страдаш. Няма смисъл да обичаш този, който превръща живота ти в жалко подобие на съществуване.

5. Престани да се държиш за мъжа, който вече те е пуснал.
Понякога това дори носи повече болка, отколкото да оставиш нещата такива, каквито са, и да продължиш напред. Без да се обръщаш назад! Научи се да пускаш мъжете, което не искат да са до теб. Тези, до които ти е болезнено да бъдеш, преди емоционалното изтощение да те е изцедило като лимон. Спасявай се и си тръгни с гордо изправена глава.

6. Престани да използваш „Любовта е сляпа“ като оправдание.
Това е лошо оправдание за твоята глупост. Любовта НЕ е сляпа. Просто ти си решила да игнорираш тревожните знаци. Хората оглупяват, когато са влюбени. Те са склонни да правят едно или друго със замъглено съзнание. Така че си дай време да помислиш, преди да се хвърляш с главата напред.

7. Никога не подценявай интуицията си.
Доверявай се на инстинктите си, когато се влюбваш. Ако нещо ти подсказва, че не трябва да вярваш на този мъж, бъди внимателна.

Строго забранено за влюбени!

8. Не се превръщай в непреклонна кучка заради цялата болка, която ти се е наложило да изтърпиш.
Бъди силна, но не и гадна – това са две различни неща. Така че – научи се да разбираш и приемаш, когато на една връзка й е дошъл краят. Бъди щастлива. Така трябва да е.

9. Никога не излизай на срещи, ако нямаш сериозни намерения.
Усилията ти ще са безполезни. Повярвай ни.

10. Не взимай решения, провокирани от чувствата ти.
Бъди внимателна с този, пред когото се разкриваш докрай, на когото даваш сърцето си. Увери се, че той заслужава това, че е готов да премине заедно с теб през всички трудности и препъни камъчета, които ви предстои да срещнете по пътя.

 


Виж ощеНово в Cosmo