Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

8 причини за страха ти от обвързване

 

Оценка: (0/5)

 

Може би и ти
често си търсиш
извинения, за да
прекратиш връзка,
но не ти хрумва,
че го правиш
заради
нежеланието си
да поемаш
ангажименти

Клише е, че само мъжете се
страхуват от обвързване

8 причини за страха ти от обвързване

Ето 8 причини, поради които може би се страхуваш да създадеш стабилна връзка с партньор:

Наранявана си в предишни връзки
Със сигурност е имало мъж, с когото си мислела, че ще прекараш живота си, но нещата не са се получили. Това така те е наранило, че се страхуваш да започнеш наново. Трябва ти време, за да преодолееш разочарованието. Остани сама за известно време, погрижи се за себе си, занимавай се с приятни неща, и преоткрий онази жена, която може да се влюби отново. Тогава ще се появи и подходящият партньор.

Струва ти се толкова подтискащо да си с един човек завинаги
Може би още не си готова да се отдадеш на един-единствен партньор, и ти се струва прекалено да зациклиш във връзка, обещаваща да продължи дълго. Вероятно не си се срещала с много мъже, и искаш да изживееш повече неща, преди да се обвържеш. Дай си време! Излизай с различни мъже, и виж как се чувстваш по време на краткотрайните си връзки с тях.Разбери какво искаш от човека до теб, очакванията ти какви са, и след това търси нещо постоянно.

Чувстваш се уязвима
Обвързването определено те прави по-уязвима. Готова си на компромиси, подкрепяш човека до теб, съобразяваш се с него – това сигурно те плаши, защото не можеш да контролираш всичко, да избираш винаги и първо себе си. Ще дойде време, когато ше ти се прииска да имаш някого, заради когото да обръщаш света. Остани отворена за такива отношения, но не си давай зор – може би още не си готова.

Имаш нужда от страст и адреналин
Възможно е да се притесняваш, че постоянната връзка води до рутина, която я убива. Страхуваш се от намаляването на страстта. Нямаш повод за притеснения – срещнеш ли подходящия човек, има начини да запазите онова вълнуващо чувство, което ви е събрало. Прескачането от партньор на партньор не ти гарантира, че ще си по-щастлива, въпреки мимолетната страст, която ще изпитваш всеки път.


Виж ощеНово в Cosmo