Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Споделено: мъжки тайни, директно от банята

 

Оценка: (0/5)

 
 

Изглежда представителите на мъжкия пол са се заклели никога да не казват как поддържат външния си вид.

Споделено: мъжки тайни, директно от банята

Тяхната потайност се дължи най-вече на факта, че според обществото, мъжете не са същества, призвани да се разкрасяват. Мисията им, мислят си повечето, е да изглеждат сурови, безмилостни и сякаш никога през живота си не са докосвали самобръсначка.

Истинските мъже секат дървета и си отглеждат буйна растителност там долу. Косми, която не се боят от самобръсначката по простата причина, че никога не са се срещали с нея. Да, съгласни сме, че общественото мнение е виновно за това мъжете да се стремят да изглеждат като обрасли с окосмение дървари и да поддържат тази респектиращата си длъжност 24 часа в денонощието. Ш-ш-т, нито дума за това, което се случва зад затворените врати на банята. И дума да не сме чули за самобръсначки и кремове за лице!

Банята става и за секс - ето шест пози, които работят перфектно (в галерията долу):

6 секс пози в банята, които наистина работят

Журналистът от Cosmopolitan САЩ се опитва да ни разкрие някои от тайните на мъжкия режим за красота, но дори той признава, че повечето мачовци не си говорят помежду си по темата. Но ако някой мъж случайно го направи,  ето какво би казал:

1. Какво слага на косата си.

Дали се е събудил в този си вид? Или си е направил прическа, която перфектно да наподобява тази, която се получава от само себе си, когато стане от леглото? Да си роден с естествено небрежна коса е рядкост. Ако тя изглежда чудесно „неподдържана“, най-вероятно нейният притежател е използвал някакви продукти върху нея.

2. Какво точно се случа, когато се къпе.

Вероятно прекарва около 80% от времето в старателно измиване на тестистисите и пениса си. (бел. ред. Х-м-м, по-добре да запазят тази информация за себе си.

►►► Жените вършат правят странни неща под душа - ето кои са те

3. Каква е натуралната им миризма?

Бързо и ясно – естествената миризма на мъжете е тази на пот. Ако те ухаят наистина, НАИСТИНА добре, със сигурност носят парфюм или са използвали качествен душ гел.

4. Има поне един наистина гаден навик.

Може би никога не носи дезодорант или редовно проверява колко дълго може да издържи, без да се къпе. Или в категория „Не толкова гадни навици“ – гризе си ноктите, вместо да ги изрязва. Със сигурност има поне един навик, заради който жените ще извърнат отвратено глава.

5. Дали някога си е правил (или редовно си прави) кола маска.

Стане ли въпрос за мъжкото окосмяване, веднага се появява двойния стандарт: мачовците не бива да ходят да се обезкосмяват в салон, защото това не е мъжествено, но същевременно никой не иска да търпи косматите им задници (буквално). И тук идва тяхната дилема – да си правят ли кола маска или не. Трудна е за разрешаване, особено когато липсва женската подкрепа по въпроса. Момичета, трябва да бъдем по-толерантни!

►►► 8 предимства на пишкането под душа 

6. Колко често използва конец за зъби, ако изобщо го прави.

Ако за него е в реда на нещата да лъже за използването на конеца за зъби пред зъболекаря си, то нищо не му пречи да лъже и теб по въпроса.

7. Последният път, когато е прал хавлиените кърпи.

Минала е поне седмица. Ако идеята една кърпа да бъде използвана цяла седмица, без да се пере, то тогава не ти трябва да знаеш какъв период от време всъщност обхваща тази „поне седмица“.

8. Дали нанася някакъв грим.

Някои мъже си слагат фон дьо тен или коректор, за да изравнят тена и направят кожата да изглежда по-гладка. Но мнозинството от хетеросексуалните мъже няма да си го признаят, отчасти защото така биха разкрили, че кожата им е далеч от перфектна и отчасти, защото гримирането не попада в графата на „мъжествените“ занимания. Това не означава, че всеки мъж на планетата си пудри носа още със събуждането. Само поясняваме, че мъжете, които се гримират са повече, отколкото си мислиш.

9. Колко време му е отнело да си пусне брадата.

По някаква причина, стабилното лицево окосмяване е повод за гордост за повечето мъже. Идеята, че тяхната мъжественост ще изчезне с оредяване на брадата им е странна. Но месеците, които е прекарал в отглеждането й са повод на гордост, точно както малко дете се гордее, че е спестило за колело от джобните си пари.


Виж ощеНово в Cosmo