Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Ще учим в различни университети – ами сега?!

 

Оценка: (0/5)

 
 

Студентският живот е вълнуващ и дори малко ужасяващ заради всички нови изживявания, които те очакват.

Ще учим в различни университети – ами сега?!

Но всички нови приятелства, които ще завържеш и пиенето на някои доста отвратителни алкохолни отвари, които неминуемо ще ти докарат часове в тоалетната, са само част от тях. Включваме и изучаването на нови предмети към интересните неща, които ще ти се случат (сериозно)!

Брутални снимки на студенти от техния живот в общежитие

Прекрасният нов свят, който се разкрива пред теб, може да бъде помрачен само от едно – раздяла с гаджето, на което му се налага да учи в друг университет, далеч от теб. Независимо дали сте в различни градове или различни държави, разстоянието ви се струва непреодолимо, а проблемите започват да се трупат главоломно, колкото повече напредва семестърът.

Всяка връзка от разстояние е подложена на изпитание, но когато към уравнението се прибави и факторът „студентски живот“, отговорите за „щастлива връзка“ започват да ти убягват. Има няколко начина да изживееш студентството си на макс, като едновременно запазиш романтичните отношения. И не, да скъсаш с приятеля си преди и двамата да се гмурнете в новия си живот не е един от тях.

1. Говорете често.

Не изпускай телефона от ръка!
Не изпускай телефона от ръка!

Връзките разцъфтяват от комуникацията и увяхват от липсата на такава. Нужно е и двамата да отделите време, колкото и натоварен да е учебният ви график, за да се чувате по телефона и да си пишете съобщения. Ти, както и той трябва да се чувствате така, че сте включени в ежедневието един на друг.

►►► 13 знака, че връзката от разстояние ще проработи

2. Гостувайте един на друг по време на важни събития в университетите си.

Причината е не само да прекарвате време заедно, а да могат всички да ви видят като двойка, оставяйки настрани всякакви съмнения, че някой от двама ви е сингъл. Един вид, маркиране на територията с бонус – една вечер (и нощ) прекарана заедно.

3. Поддържайте общ приятелски кръг.

Твоите нови приятели трябва да се превърнат и в негови нови приятели.
Твоите нови приятели трябва да се превърнат и в негови нови приятели.

Очевидно, ти ще се сдобиеш с десетки нови приятели, но е много важно да ги запознаеш с гаджето си. Една от най-разпространените причини за отдалечаването и раздялата на двойки, които учат в различни университети, е именно това, че имат различни приятели, което от своя страна променя и интересните им. Ето защо, когато си ходите на гости, недейте да прекарвате цялото време само двамата, а се запознайте с приятелите един на друг.

29 неща, които задължително да вземеш с теб в университета

4. Носи винаги със себе си „сувенир“, който да ти напомня за връзката ви.

Колкото и клиширано да звучи, понякога само спомените за щастливите ви моменти заедно не помагат, а направо избледняват като летен загар през ноември. Снимка в портфейла или бижу на ръката ще свършат работа.

5. Планирайте „вълшебни уикенди“.

Фотоапарат за запечатване на спомените по време на магическите ви уикенди е задължителен.
Фотоапарат за запечатване на спомените по време на магическите ви уикенди е задължителен.

Ако сте в различни държави, то няма как да прекарвате всеки уикенд заедно. Ако при вас случаят е такъв, то можете да определяте датите, когато и двамата ще сте свободни. Те са вашето „вълшебно“ време. Запиши датите в календара си, за да има какво да очакваш, вместо да се жалваш колко ти е мъчно за любимия.

►►► Още 10 златни правила за връзка от разстояние

6. Използвайте времето, през което сте разделени, за да заздравите връзката си.

Да, трудно е. Понякога дори е МНОГО трудно. Но повярвай ни, можете да използвате наглед неприятния период за заздравяване на връзката ви. Докато израствате отделно, всеки в своята нова среда, винаги поставяйте отношенията си на пиедестал. Разказвайте и показвайте един на друг новите си хобита, интереси и приятели – това обогатява връзката неимоверно. Макар да останете заедно след четири години, осеяни с предизвикателства, партита и безсънни нощи да изглежда като непосилна задача, ако я разрешите успешно, любовта ви ще бъде много по-силна отпреди.


Виж ощеНово в Cosmo