Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Разлика във възрастта: любов или раздяла?!

 

Оценка: (0/5)

 
Кажи ми на колко години е, за да ти кажа дали връзката ви ще я бъде.

Учените изясниха каква е перфектната разлика в годините за здрава връзка. Ето коя ти гарантира дълги и щастливи отношения.

Разлика във възрастта: любов или раздяла?!

Идеалната половинка за него е... Отговора виж долу: 

Коя е перфектната жена за мъжете от различните зодии

Разбира се, ние съвсем не сме наивниците, които вярват, че само това ще осигури дългогодишни и безоблачни отношения между теб и него. Но, все пак, е интересно да знаеш, че според учените, които от известно време се тормозят по този въпрос, се противопоставят на онези, които твърдят, че при любовта възрастта няма значение, и заявяват, че именно разликата в годините оказва немалко влияние колко здрави ще са отношенията с любимия ти.

►►►Съвместими ли сте според зодиакалния знак? Тествай се.

До извода, че този фактор е отговорен за провалите във връзката и успехите в нея, са стигнали учени от университет в Атланта (САЩ), които са изследвали отношенията между 3000 двойки и са забелязали следната закономерност: колкото по-голяма е разликата във възрастта на партньорите, толкова по-голям риск съществува за развод.

Разлика във възрастта: любов или раздяла?!

Това може да се обясни с факта, че по време на определени житейски етапи хората имат различни цели и интереси.

Но, да не те мъчим: в крайна сметка, станало ясно, че двойките с разлика във възрастта от 5 години имат с 18% повече шанс да се разведат от тези, в които партньорите са връстници.

►►►Най-добрите съвети за успешна връзка.

При двойките с разлика във възрастта 10 години процентът се увеличава до 39, а при тези, чиято разлика е 20 години – шансовете да се разделят се приближава до 95%.

А идеалната разлика във възрастта според учените – е една година! При тези двойки заплахата от раздяла е едва 3%.

Все пак, това е само статистика. И докато учените изследват закономерността, влюбените си знаят, че всяка една любов е уникална и неповторима. Освен това на отношенията влияят много други фактори: деца, навици, цели и добрата стара съвместимост на характерите.


Виж ощеНово в Cosmo