Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Разбий еротичния му код от първия ви път

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Секс-маневрите, с които твоето ново другарче се опитва да ти вземе акъла, ще ти подскажат какъв е страстният му потенциал в бъдеще.

Маневра: По време на предиграта живо се интересува дали това, което прави, те кара да се чувстваш на седмото еротично небе.
Какво означава: Щастливка! Попаднала си на мъж, който ще направи всичко, за да ти достави удоволствие. Бъди сигурна, че щом отсега се интересува какво ти харесва, плътските ви занимания само ще стават по-горещи с времето. Той ще се постарае да е така!

Маневра: Целувките му са твърде нежни – ти искаш повече страст.
Какво означава това: Най-вероятно е малко притеснен, защото не знае как точно да те разпали. Не че не те желае достатъчно, просто е по-скоро нежен отколкото секси в опитите си да ти докаже, че държи на теб..

Маневра: Има нетрадиционни желания.
Какво означава това: Явно твоето сладурче се чувства достатъчно удобно в компанията ти, за да ти сподели най-пикантните си копнежи. Но имай едно наум: ако въпросният индивид толкова рано има нужда от креватни екстри, нищо чудно много да държи на тях... и да ги поиска отново.

Маневрата: По време на същинската част те гледа в очите.
Какво означава това: Поздравления, твоят човек наистина изпитва чувства към теб. Когато един мъж те наблюдава по време на секс, най-вероятно иска нещо повече от физическа връзка.

43% от мъжете признават, че биха изневерили, ако са сигурни, че няма да ги хванат.
Уеб-анкета на Cosmo

Чети между думите му
Той казва: „След като се разделихме, тя направо пощуря.“
Той има предвид: „Държах се зле с нея и естествено тя се засегна.“

В дебрите на мъжкия мозък
„Защо не обелват и дума?“
Картинката ти е до болка позната, нали? Вече от 20 минути се опитваш да комуникираш вербално с твоя човек, но той седи безмълвен като сфинкс и не дава никакви признаци на живот. Камо ли на интерес към темата. В резултат на което ти си на крачка от бесен скандал. Виж сега, по принцип мъжете не си падат по приказките, освен ако нямат да кажат нещо особено умно (според тях) или важно. От научна гледна точка жените използват и двете полукълба на мозъка си, когато говорят, докато мъжете – само едното (мдааа, подозренията ти, че те са по-просто устроени май се оправдаха...). Затова дамите могат да говорят, докато си правят маникюр, или гледат сериала по телевизията, а техните половинки вкарват в употреба езиковите си центрове, само когато искат да споделят нещо особено специално. Недей да нападаш твоето сладурче за това, че не ти обръща внимание – така само ще го стресираш допълнително и ще убиеш всякаква искрица желание да си общувате. За да го накараш да проговори, настрой се на теми, към които го влече: работа, телевизия или, най-добре, неговите лични постижения.


Виж ощеНово в Cosmo