Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Първа среща: как да го разгадаеш

адаптация: Cosmo team, превод: Цвети Стоилова
 

Оценка: (4/5)

 

 

9 тълкования, които ще ти помогнат!

Мъжът на първа среща е прекрасен обект за изучаване.

Първа среща: как да го разгадаеш

Космо гидът Цвети ще ти помогне да идентифицираш недостатъците му, даже ако се опита да ги прикрие с букет цветя и плати сметката в ресторанта!

** 50% от мъжете очакват секс на първата среща, момичетата с такива очаквания са едва 40 % (според данни на сайта OkCupid.com)

Виж как да разгадаеш мъжа за няколко часа!

1. Поканил те е на неподходящо място

Може това изоставено кафе „Душата на тираджията” да е разположено живописно, но ако даже и десантчиците, оказали се тук в полумрака, в паниката се хващат за небрежно извадената от земята скрап, бъди внимателна! Също така не бързай да се радваш, ако те канят в сексшопа „Наустници и камшици”, в почти неизвестния бар „Всичко от менюто за 2 лева” или в квартирата на приятеля Ники, който прави странни чайове.

Първа среща: как да го разгадаеш

За какво говори това:

Даже ако отхвърлим най-опасните варианти, поканата в съмнително заведение с пластмасови вилици говори за това, че мъжът не отчита възможността за сериозни отношения с теб. Или самият той е неуспешен собственик на кафене, който още не може да научи сервитьорите си на друга форма на общуване, различна от „Е, не си ли изяде ш@*!#ата палачинка?”.

2. Държи се излишно прикрито

Облечен е с плътно закопчан костюм и черни очила. Подавайки ти ръка, се представя като Александър, а след дова се поправя: „Тоест Васил”. През цялото време се оглежда и снишава глас, а вместо да ти даде телефона си, ти преедлага да оставяте бележки в кух дъб.

За какво говори това:

Ако е смел разузнавач, в края на срещата ви ще излети на служебния вертолет. Но по-скоро агент 007 просто го чака жена му вкъщи, а в кафето е бил нервен, защото е забелязал учителката на по-голямото си дете.

3. Облечен е странно

Наметнато на раменете розово боа и кожени панталони? Или анцуг и потник с усмихнатото лице на Бен Ладен? Или и двете едновременно? Малък ужас за първо впечатление.

За какво говори това:

Представителите на творческите професии – актьори, танцьори и „хора- сандвичи”, раздаващи реклами, бързат да изтрият остатъците от грима и се извиняват, че са изтичали при теб направо след работа. Но ако мъжът се е намъкнал в косюм на пеперуда специално за срещата, вече остават само два варианта: или ще ходите на карнавал, или за него е по-добре да продължи да пърха без теб.

4. Постоянно се занимава с телефона си

Докато си избираше десерт, той успя да отговори на служебния имейл, да обсъди с приятелите си мача и да съобщи в социалните мрежи: „На среща съм! Поръча си котлет! Снимка – по-надолу.”

За какво говори това:

Първо, събеседникът ти зле възпитан, второ, напълно е възможно да има интернет зависимост, трето, по-скоро ти не си му толкова интересна, колкото вълнуващите събития от живота на Angry Birds. В случай, че отношенята ви се развият, за вашите разногласия ще научаваш от интернет, по статуса му: „Приятели, заминавам за Арктика. Който има опит с карането на шейна с хъскита да пише на лично.” Замисли си, заслужава ли си да му обръщаш внимание.

5. Тревожи се за пари

Дълго се опитва да хване изплъзващата му се монета от 50 стотинки, изисква от управителя на ресторанта отстъпка за това, че чаят е бил прекалено горещ и те кани в музея „Земята и хората”, защото днес входът е безплатен.

За какво говори това:

Едва ли този мъж ще се окаже щедър, ако ти някой ден поискаш да организираш разкошна сватба с него или да платиш курса по макраме на евентуалния ви син. На срещите даже прагматичните мъже се стремят да демонстрират щедрата си натура, а от стиснатия рицар по-добре веднага да избягаш с трамвая: билетът струва цял един лев, така че няма да се занимава да те гони.

6. Говори само за себе си

Първа среща: как да го разгадаеш

„Миналата година аз повиших показателите на фирмата ни с пет процента. И пътят ми към този успех никак не беше лесен...” Той подробно разказва биографията си, не пропускайки ни един факт. При описанието на навиците на морското му свинче ти с чиста съвест заспиваш.

За какво говори това: Може би той просто се вълнува прекалено или още не е разбрал, че ти си дошла на срещата, и репетира реч. Ако го прави от притеснение, то заслужава още един шанс. А най-вероятното е  да се смята за център на вселената. На теб вече ти е предоставил незавидната роля на симпатично допълнение – нещо от сорта на онова морско свинче.

7. Моли те да платиш за него

Приятен при всички останали обстоятелства млад мъж, намигвайки се оплаква, че вече от доста време не е играл покер със залагания и от сто години не е бил в Лас Вегас. Когато донасят сметката, става ясно, че е забравил портфейла си на среща миналата година.

За какво говори това:

Поздравяваме те, пред теб е един от онези мъже, които живеят на гърба на жените си. Такива обикновено се въртят около дами с кариера, задоволяват се с който и да е вид банкови карти, предпочитат да зимуват на топло. Решавай сама какво да правиш с него – да го затвориш в златна клетка или да го пуснеш на воля.

8. Майка му звъни през цялото време

„Аха. Дойде. Да. Токчета. Поръчва си компот” – неловко прикрива телефона с ръка. Третият звън се разнася като в тетър, веднага след като ви донасят поръчката.

За какво говори това:

Това нещастно същество въобще не е искало да ходи на среща с теб, но ето – майка му смята, че на Сашко му е нужно момиче. Спомни си дали докато не сте се разбирали за срещата, той по погрешка не се е подписал „Мария Стефанова”. Излишно е да казваме, че не бива да се забъркваш с мамини синчета.

9. Постоянно те докосва

След всяка реплика се стреми да те потупа по гърба или да потърка мустаците си в рамото ти. Докато се отместваш назад, той любезно придържа коленете ти.

За какво говори това:

Стремежът за физически контакт, заедно с намигвания и наблягане на алкохола е опасен знак. Този екземпляр разчита на близостта още днес. Вероятно, това е неговият ексклузивен метод да се опознате по-добре.


Виж ощеНово в Cosmo