Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Познай дали ти изневерява по езика на тялото му

 

Оценка: (0/5)

 
 

Нека кажем, че смяташ, че мъжът до теб ти изневерява. 

Познай дали ти изневерява по езика на тялото му

Не можеш да дадеш ясно обяснение защо мислиш така, но нещо в държанието му кара шестото ти чувство да те сръга в ребрата с предупреждението „БЯГАЙ“. Е, причината стомахът ти да се е свил на топка от притеснение е ясна – действията на приятеля ти, изразени най-вече с езика на тялото му, те карат подсъзнателно да се съмняваш във верността му.

„Едно от удивителните неща за езика на тялото е това, че централната нервна система ще те уведоми, ако нещо не е наред“, казва Пати Ууд, експерт по езика на тялото и автор на книгата „Извлечи най-доброто от първото впечатление, езика на тялото и харизмата си“.

Виж в кои зодии не бива да се влюбваш в галерията долу:

С кои мъже НЕ трябва да се срещаш според хороскопа ти

„Централната нервна система може да ти докара гадене, главоболие или безпокойство. С тези психологически подсказвания, тялото ти се опитва да каже, че нещо не е наред.“

Ууд обяснява, че подсъзнанието ти разбира, че се случват нередности, дори реагира чисто физически на тях. През това време, ти не осъзнаваш напълно ситуацията. Ние ще ти помогнем.

Ето за кои промени в езика на тялото му да следиш, ако искаш да докажеш на себе си, че приятелят ти изневерява:

1. Започва да „приглажда“ вида си, когато засегнете темата за изневярата.

Познай дали ти изневерява по езика на тялото му

Ако го забележиш да се „приглажда“ (пипа си косата, потърква си ръцете и т.н.), когато му разказваш историята за приятелка, на която са й изневерявали, то това може да е доста голям знак, че той самият кръшка. „Защо става толкова нервен, мака да не се говори за него? Нещо не е наред“, обяснява Ууд.

2. Той кима за „да“, когато всъщност казва „не“.

Този знак си е чиста класика. Трейси Браун, експерт по езика на тялото и автор на книгата „Точка на убеждаване: езикът на тялото и речта за влияние“ разкрива, че ако го питаш фронтално „Изневеряваш ли ми“ и той отговори „Не“, но поклати главата си за „Да“, то това е огромен знак какво всъщност се случва.

►►► 7 оправдания, когато той ти е изневерил

3. Не се гушка с теб след секс.

Ако гаджето ти вече не иска да се навърта край теб след секс, това е показателно, че вече има друг партньор, към който е по-емоционално привързан. Той има силни чувства към друга жена и пази моментите на интимност за нея. Но имай предвид, че той просто може би не обича да се гушка. Пробвай да го питаш, защо напоследък скача от леглото като ужилен, веднага щом приключите с акта. Ако вместо отговор станеш свидетелка на някои от другите знаци, описани в статията (нервно приглаждане на косата и др.), то трябва сериозно да се замислиш.

4. Когато тръгнеш да го прегръщаш, той само те потупва по гърба.

Познай дали ти изневерява по езика на тялото му

„Нали се сещаш как някой твой приятел тръгва да те прегръща, ти не искаш това да се случи и само го тупваш по гърба. Това всъщност е знак за изневяра, ако мъж го направи на партньорката си - категорична е Ууд. - Странно е, но той дори не осъзнава какво върши. Всъщност, постъпката му показва, че не те възприема като близък или сексуален обект“. Ууд уточнява още, че този знак е валиден само, ако по принцип партньорът ти обича прегръдките. Ако никога не е бил гушливо мече, то няма от какво да се тревожиш.

Кои мъже изневеряват най-често? Виж в галерията долу:

Хороскоп на мъжките изневери

5. Забелязала си – дори за секунда – че те гледа със злобно изражение.

Това се нарича микро физиономия – изчезва, още преди да се е появила. „Ядът може да се изпише на лицето му за 1/40 от секундата, но лимбичната система забелязва точно тези микро физиономии, които ти сама не успяваш“, казва Ууд. Пробвай да го питаш блиц въпроси, като например: „Срещаш ли се с други хора“ и се вгледай внимателно в лицето му за мигновено пробляснала „светкавица“ от яд. „Може да пробяга супер бързо по лицето му, но ще видиш емоция, която някак не подхожда на разговора, който водите“, смята Ууд.

6. Крие дланите си.

Познай дали ти изневерява по езика на тялото му

„Когато хората откриват дланите си, те несъзнателно показват пред околните, че говорят истината“, казва Браун. Ето защо, ако приятелят ти крие ръцете си под масата или в джобовете на панталона си, това е знак за нечестност. Попитай го въпрос, свързан с евентуална негова изневяра и проследи какво ще направи с дланите си.

►►► 14 знака, че връзката ви няма да издържи дълго

7. Покрива устата си, когато дискутирате изневяра.

Не можеш да прецениш дали те лъже, когато го попита какво е мнението му за кръшкачите? Помисли какво направи той с устата си тогава. „Ако е покрил устата си, следващото нещо, което ще излезе от нея може да е полуистина или откровена лъжа - предупреждава Браун. - Той не разкрива цялата информация“. Ууд добавя, че друг знак за лъжа е стискането на устните.

8. Прехласва се твърде много по себе си.

Познай дали ти изневерява по езика на тялото му

Ако го хванеш да се пъчи и помпа мускули пред огледалото, изобщо - да гледа образа си с възхищение, то според Ууд той вероятно е „получава редовно секс и се гордее със себе си, че го е постигнал“. Разбира се, това е причина за притеснение, ако не получава секс от теб. В случай, че е така, можеш да започнеш да се притесняваш.

В заключение, Ууд казва, че ако истински усещаш (а не се вманиачаваш), че мъжът ти кръшка, то вероятно е така. Вслушай се в инстинкта си. И не се притеснявай, дори да излезеш права.

Скъпа, ако ти изневерява, не те заслужава!


Виж ощеНово в Cosmo