Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Плюсовете и минусите на връзката с женен мъж

 

Оценка: (0/5)

 
Заглавие

Ти си зряло и самостоятелно момиче, което знае точно какво иска от живота.

Плюсовете и минусите на връзката с женен мъж

И изведнъж започваш връзка с мъж, който е женен. За какво ти е?

Вече е ясно, че не е заради това, че си записана в нечий телефонен указател като Косьо-техника. И не е за това, че приятелките ти са клатели глави: „Какъв ужас”. Просто всеки медал има две страни. И ако минусите на твоята ситуация са ти повече или по-малко известни, то си заслужава отделно да поговорим за плюсовете.

Две момичета, приели да бъдат в ролята на любовници,  разказаха своите истории на нашия Cosmo агент Цвети Стоилова.  Историите си приличат, но завършват по различен начин. (имената са променени)

Мария, 29 г., стаж на любовница – 5 години

„Ние с Виктор се запознахме доста банално – в социалните мрежи. И двамата бяхме женени, търсехме в просторите на интернет „страст и незабравим секс”, които липсваха в съпружеските ни легла. Всичко се случи много бързо: аз се разведох с мъжа си, защото беше извън силите ми да мамя. А при него всичко се оказа по-сложно: стана ясно, че жена му е бременна. Забавно, но той се съветваше с мен относно името на бъдещото бебе. Да си тръгна от него не можех: ние пътувахме заедно, прекарвахме двамата свободните вечери и ни се струваше,че се влюбваме все повече и повече един в друг. Но с времето стана ясно, че това не може да продължава вечно. Един ден си събрах нещата и се преместих да живея в друг град.

Между другото, с това не завърши нашата история. След няколко месеца Виктор ми каза, че се развежда с жена си и ме помоли да се върна обратно. Женени сме вече две години и половина, възпитаваме забележителен син. И всичко се случи при това, че за петте години на нашите неофициални отношения аз нито веднъж не съм молела Виктор да се раздели с жена си. Изборът си го направи сам.”

Историята на Мими завърши благополучно, затова тя смело може да говори за плюсовете на отношенията с женен мъж:

1. Ти си момиче, което не се страхува от трудностите, защото романът с женен мъж е непрестанна трудност. Ако си тръгнала по този път, то ти си истински боец.

2. Ти искаш отношения без задължения и продължение, затова жененият мъж е идеалният вариант за теб. Когато ти писнат смс-ите, приличащи на шифър, просто му кажи, че си се изморила от неяснотата и желаеш доброто на семейството му.

3. Ти не искаш да си общуваш с роднините му. Никакви такива съботни обеди при свекървата, съвместни празници, където се събира цялата му рода до седмо коляно, и храсти с френско грозде на вилата.

4. Най-вероятно той е възрастен и опитен. А това означава, че има за какво да се поучиш от него. И в леглото също.

Но да бъдеш любовница на женен мъж не е толкова приятно, както може да ти се стори на пръв поглед. Разказът на Вяра го потвърждава.

Вяра, 25 г., стаж на любовница – 1 година

Плюсовете и минусите на връзката с женен мъж

„Стефан ми беше колега в службата. Знаех, че е женен, но между нас имаше истинска страст. Честите и кратки срещи извън работата се прекъсваха след звъненето на жена му, която с това си действие губеше неверния си мъж. Веднъж Стефан, като между другото, разказа на колегите си в мое присъствие, че жена му е бременна. Бях като ударена от гръм. Твърдо реших да прекратя срещите ни, но той въобще не искаше да си тръгва от живота ми. Последната капка беше, че един ден Стефан забрави за рождения ми ден. От този момент вече беше освободен от компанията ми. Разбрах, че колкото и да има привличане между нас двамата, на първо място за Стефан винаги ще бъде жена му. Скъсах с него. А той престана да ми звъни, откакто се роди в семейството му дъщеря му”

Ето и съществените минуси на връзката с женен мъж:

1.Такива отношения винаги се налага да ги криеш. Твоят „благонадежден” няма да иска да се разкрива в обществото, което означава, че срещите ви винаги ще минават на тихи места. А ако все пак се окажете сред хора, то ти винаги ще си напрегната, защото не трябва да го хващаш за ръката или целуваш.

2. Ще ти се наложи да прекарваш самотна или в компанията на такива неомъжени дружки всички празници, включително Нова година и рождения си ден. Със сигурност твоят любим ще иска да отбележи знаменитите дати със семейството си.

3. Ревност. Даже и да си мислиш, че това чувство не е характерно за теб, с времето ще започне да те мъчи. Това ще се случи веднага щом започнеш да мислиш за това, че всяка сутрин се събужда в едно легло със съпругата си, след всяко позвъняване те оставя сама и бърза да отиде при нея. Именно тя получава стабилност, сигурност и неговата постоянна грижа. А ти нямаш нищо, освен страстен секс и гръмките му думи.

4.Забрави за перспектива в развитието на отношенията ви. Той вече си има любима жена, която му приготвя вечеря, глади, пере, а може би и възпитава децата му. Животът му е потръгнал! Защо да остави всичко това и да започва всичко отначало?

5. Не можеш да разчиташ на такъв мъж изцяло и напълно. Той е „квантов” човек в живота ти – ту го има, ту не.

Съгласявайки се на романс с женен мъж, бъди честна със себе си. Премери всички плюсове и минуси, анализирай за какво рискуваш да изгубиш години от живота си и какво семейство би могла да съсипеш. Погледни на нещата и от друга гледна точка – ами ако същият този мъж един ден се разведе с теб, заради друга? И не позволявай на мъжа да заблуждава нито теб, нито себе си!

Cosmo-агентът ни Цвети реши да изясни какво мислят за отношенията с женен мъж произволно избрани жени:

Ели, 22: „Аз съм „за”, ако всичко е взаимно и двете страни знаят точно, какво ще получат от тези отношения.”

Ния, 25: „В никакъв случай! Не можеш да постоиш щастие върху чуждото нещастие.”

Нина, 27: „Винаги съм се отнасяла отрицателно към такива връзки, докато един ден самата аз не станах участничка в любовен триъгълник.”

Марина, 26: „Наслаждавам се на ролята на любовница. Аз съм свободна, красива, млада и винаги желана! А с кого се събужда мъжът за мен няма значение – главното е, че достатъчно често заспива именно с мен.”

Христина, 28: „Това е добър опит. Главното е да не губиш връзка с действителността.”


Виж ощеНово в Cosmo