Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Пише ти съобщения? Това не означава, че те харесва!

 

Оценка: (0/5)

 
 

Може би си мислиш, че той те харесва, защото отговаря на всяко твое съобщение. Имаме лоша новина за теб – живееш в заблуда (приложи емоджи на тъжно лице със стичаща се сълза)!

Пише ти съобщения? Това не означава, че те харесва!

Нека първо проследим ситуацията. Той не те кара да чакаш часове, дори дни, за да ти отговори. Дотук добре, даже отлично!

Може би дори ти пише още сутринта, веднага щом се събуди. Това те кара да мислиш, че те смята за нещо повече от приятелка. Кара те да мислиш че те харесва толкова, колкото ти него. Така де, за него би било лесно да те игнорира. Няма нужда да ти пише как е минал денят му. Няма нужда да ти пише за ужасната кавга, която се е случила в офиса. Няма нужда ти пише изобщо. Но избира да го прави. Пише ти, защото ИСКА. (Съответно смяташ, че иска теб.)

Чудиш се защо връзките ти все се провалят? Виж защо това е така в галерията долу:

Кои характеристики на зодията те правят кофти гадже

Всичко това е вярно, но ако той искаше връзка с теб, щеше да прави повече усилия от това да ти праща съобщение за добро утро. Ако той искаше връзка, нямаше да я води единствено по телефона.

►►► 10 признака, че не е готов за сериозна връзка

Писането на съобщения е лесен начин за него да ти покаже, че е заинтересован. Лесен начин да те държи инвестирана в измислените ви взаимоотношения, без да полага особени усилия. Единственото, което трябва да направи е да ти изпрати няколко усмихнати личица, придружени от мила дума и – воала! – вече те е оплел в мрежите си. Всичко, което се изисква от него е да натисне няколко копчета на клавиатурата и ти – свикналата мъжете все да изчезват от живота ти, без да кажат и дума – вече си впечатлена.

Снимка: rawpixel.com oт Unsplash
Снимка: rawpixel.com oт Unsplash

Снижила си очакванията си до абсолютния минимум. Дотолкова, че когато ти отговаря веднага, а не след три дни, вече го смяташ за идеалния джентълмен.А това е опасен начин на мислене. Да, мило е от негова страна да те пита как е минал твоят ден и ти да се интересуваш за неговия. И знаеш ли какво? Той вероятно те харесва. Харесва му да си говори с теб. Харесва му да флиртува с теб. Харесва му да те има в живота си. Но това не означава, че иска нещо повече. Това не означава, че иска връзка.

Различните зодии се справят различно с любовната мъка. Ето как - в галерията долу:

Хороскоп на тъжните и веселите зодии

Трябва да очакваш повече от няколко съобщения на ден. Трябва да очакваш някой, който ще застане на входната ти врата и ще те заведе на вечеря. Някой, който иска да те види очи в очи.

►►► Опасните сигнали, че си имаш работа с женкар

Ако той се свързва с теб онлайн всеки ден, значи прави някакво усилие. Но трябва да похаби енергия и в друга насока. Забелязала си, че винаги има готово извинение, когато предложиш да се видите? Забелязала си, че непрекъснато отменя плановете ви? Тогава той не те харесва достатъчно. Не ти дава достатъчно!

Снимка: Daria Litvinova oт Unsplash
Снимка: Daria Litvinova oт Unsplash

Веднъж щом осъзнаеш какво се случва, време е да се откажеш както от съобщенията му, така и от него. От вечните му извинения. Защото заслужаваш много повече от пиукащото всяка сутрин съобщение, което гласи „Добро утро, красавице“. Заслужаваш да го чуеш от устата му!


Виж ощеНово в Cosmo