Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Отворено писмо до любовта на живота ми

Василена Цанова
 

Оценка: (0/5)

 
 

Когато ти дойде в живота ми, разбрах какво е любов и смирение.

Отворено писмо до любовта на живота ми

Признавам ти, че понякога се плаша чувствата, които ме заливат всеки ден да не изчезнат. Не зная как бих живяла без щастието и спокойствието, с които ме даряваш.

Не е твоя вина, че се страхувам. Пораснах с усещането, че любовта на живота ми винаги ще се изплъзва. Вероятно несигурността е един от най-големите ми недостатъци.

Но искам да се променя.

Отворено писмо до любовта на живота ми

Ти си ми дал толкова много частици от себе си, макар понякога да ти казвам, че не е достатъчно. Може би това не е чак толкова лошо нещо.

►►► Една любов за цял живот - възможно ли е?

Предпочитам да ми показваш истинското си „аз“, вместо да казваш или правиш повече, отколкото ти идва отвътре. Или повече, отколкото искаш.

Обичам те заради честността ти. Обичам те, защото винаги спазваш обещанията, които си ми дал.

Обичам те, защото дори да сгрешиш, винаги си признаваш и се стараеш следващият път да не се повтаря. Обсъждаш всичко с мен. Говорим или се караме, докато не постигнем съгласие. Без да се сърдим и правим прекалени драми.

Виж как различните зодии казват "Обичам те" в галерията долу:

Как се влюбват различните зодии

Обичам те заради твоето постоянство във връзката. Дори в моментите, в които ми се струва, че ми се иска да се откажа от нея (и двамата знаем, че се случва често).

Отворено писмо до любовта на живота ми

Винаги си ми казвал, че съм те научила да обичаш, но истината е, че ти ми показа как да обичам.

Показа ми, че любовта невинаги е осеяна с пъстроцветна феерия от усмивки, забавни моменти и греяно вино. Не. Любовта е объркана, несигурна и плаха. Но това не я прави по-малко любов. Разбираш го много по-добре от мен.

►►► 10 промени, когато си в правилната връзка

Показа ми, че любовта означава да обожаваш някого, с всичките му недостатъци. Да му прощаваш, дори когато е трудно. Дори когато не заслужава (м).

Любовта ти ми помогна отново да се почувствам безстрашна, както когато бях тийнейджър. Бях забравила колко е окриляващо.

Аз съм силна и смела, дори без мъж до себе си. Но съм убедена, че двамата с теб – заедно – можем да направим света по-добро място.

Ето как ме караш да се чувствам. Като най-голямата късметлийка на вселената.


Виж ощеНово в Cosmo