Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Опасно: неочакваните хобита на гаджето ти

 

Оценка: (0/5)

 
 

Твоят любим е решил да си отглежда малка градинка на балкона ви? Cosmo ще те насочи как да реагираш на неочакваните хобита на партньора си.

Опасно: неочакваните хобита на гаджето ти

Ти помниш как още от малка мама и тате винаги са те подкрепяли във всичко. Радваха се на успехите ти, не забелязваха (по-скоро се правеха, че не забелязват) грешките ти, а ако ситуацията им се изплъзнеше, то сами измисляха причина за гордост: „Паднал от колелото? Герой си ти – само едното коляно си ожулил“. В здравото семейство възпитанието изцяло е насочено към това растящото момче да не изгуби вярата в себе си. Съзряването в обстановка на завист към връстниците се е разминало под надслова „С каквото иска да се занимава детето, само да не плаче“. Разбира се, че понякога родителите решително заявяват „Не!“, налагайки вето върху купуването на мотопед и върху нощните срещи. Но тези забрани минават по-леко от блокирането на сайтове чрез родителския контрол. Защото той лесно може да вземе мотопед от приятелите си, а с момичетата се целува и през деня. Такава е перфектната схема за мъжете: можеш да правиш всичко – и нищо няма да ти стане от това.

Разбери кой е най-добрият мъж според зодията в галерията долу:

Класация на мъжете според зодията: кой е най-добрият

Жажда за промяна

Опасно: неочакваните хобита на гаджето ти

Минават години, момчето пораства, намира си престижна работа и изведнъж заявява, че иска да зареже омразния офис и да завъди пчели например. Всяко нормално момиче веднага се изправя пред дилемата: да започне да изучава книги за пчеларството или да бяга през глава от лудия фермер. Спокойно! Мъжете са устроени така: постоянно имат нужда да решават нови сложни задачи. Ако не го правят, започват да вехнат и стават безполезни. Да изобрети вечен двигател, да щурмува
осемхилядниците (познаваш ли много алпинистки жени?), да взима и да дава кредити за кола – това са занимания за истински мъже. Няма нищо плашещо в безумните желания. Един мой познат остави високата си позиция в банката, за да си отвори малка, но лична PR агенция. Предишната работа го устройваше, не беше изпаднал в криза на средната възраст, имаше пари. Само да се радва на живота! Но, както Алекс си призна, липсваше му активност.

Хитростта на е порок

Ще се обидя ли, ако половинката внимателно отстъпи или каже: „Ок. Само че не ме брой“. Честно казано не! Освен това и сам войнът е войн – няма да придам никакво значение на думите є и скоро ще ги забравя. На прага на успеха мъжът се чувства като пред секса с ново момиче. Не му пука за обстоятелствата, разсъдъкът се оттегля, сърцето бие, гласът трепери, а фантазията е във вихъра си като фойерверки, които не можеш да спреш. Между другото, ако всичко след това потръгне по оптимистичния сценарий, можеш да скочиш на борда на кораба му с думите: „Знаех, че ще успееш!“ Основното е да не се опиташ от самото начало да ме убедиш, че планът „става горе-долу“. Това ще го запомня.

►►►8 причини никога да не излизаш с лоши момчета

Гордост и предразсъдъци

Да се опитваш да откажеш мъжа от плановете му, е също толкова безсмислено, колкото да забраняваш на тийнейджъра да мастурбира. Когато чуеш критика по свой адрес, ти по примера на Одисей здраво се хващаш за мачтата на кораба, за да можеш със свободните си пръсти да показваш нецензурни жестове на логиката и здравия разум. Дори и да реша да участвам в маратон в костюм на пингвин, единственото, което искам да чуя от нея, е: „Ще успееш да се справиш“. Може да є се струва, че в случая повече ще подхожда образът на крокодил, но всяко нейно „не“ ще е разтълкувано като съмнение в способностите ми. А това значи и в мъжествеността ми. Наистина не ми трябват съвети (затова има Google), каквато и да е помощ (свикнал съм да разчитам на себе си) и молби да си напиша завещанието, още докато не е късно. Като минимум е да мълчиш, да изслушваш, без да съдиш. Вариантът максимум е далеч по-интересен: приятелката ми радостно ми се хвърля на врата, целува ме и ми обяснява, че вярва в мен. Убеждава ме, че съм способен на много неща.

Стоп сигнал

Опасно: неочакваните хобита на гаджето ти

Понякога и с невъоръжено око се вижда, че няма да има хепиенд. Например мъжът губи „брега“ от очи: изкарва си го на близките и ги превръща в жертви. Приятелката ми Люба половин година търпя крясъци, истерии и други изпитания за психиката (какво, „проблеми в работата, на никой не му е леко“), но нищо не се променяше. Сега си намери подходящ приятел и е щастлива. Често автоматично минаваш на режим „Целта оправдава средствата“. Той работи перфектно във войната в офиса или когато трябва да се пребориш за място на паркинга. Вкъщи трябва по всякакъв начин да изключиш логичните си причини или нелогичните си критики. И разбира се, подкрепяй мъжа си. Може изведнъж той да стане новият Стинг? Естествено, това не е ясно. Във всеки случай до себе си ще имаш щастлив човек, защото има момиче, което вярва в него. За него това е много важно, повече, отколкото си мислиш.

►►►Основни правила за момчета в дълга връзка

Мнението на психолога

Смятам, че всеки има право на безумство и подвизи. Степента им на адекватност като цяло е субективна. Няма никакви готови модели за щастие, освен удоволствието от живота. Както и няма причина да критикуваш близкия заради това, че е решил да изследва размножаването на китовете в Атлантическия океан.

Проблемът е в това, че много мъже са израснали под тежестта на „трябва“. На са имали възможността да живеят по своите правила и когато изведнъж тази опция се появява, човек избухва. Това са тези хора, чиито родители са забранявали абсолютно всичко, започвайки от излизането с приятели. Те получават свобода – виждала си тридесетгодишни с безразборни сексуални връзки, безкраен махмурлук и т.н.

Трябва да различаваш здравите желания от онези, които са вследствие на тежка съдба. Ако мъжът е готов да носи отговорност за взетото решение, то прав му път. Лошо е, ако си попаднала на екземпляр с инфантилно държание: всички трябвало да го подкрепят. Реши дали си готова за последствията. Ако идеите му са привлекателни, защо пък не? А ако те карат да се притесняваш, пусни го да си живее живота. И ти живей своя.


Виж ощеНово в Cosmo