Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Обвързана с по-млад? Голяма работа!

 

Оценка: (0/5)

 
 

С промяната във времената за жените става все по-маловажно техният избраник да бъде по-възрастен, по-богат или с повече опит от тях. 

Обвързана с по-млад? Голяма работа!

Може ли да води интелигентен разговор? Попълваш с „Да.“ Сладък ли е? Отбелязано. Кара ли те да се смееш? Изпълнено. Разбира ли се с приятелите ти? Да. Обича ли да готви? И още как! По-голям от теб? Ами, не. В този момент можеш да си представиш свитите устни на леля ти и разочарованието по лицето й. Но защо не гледаме с добро на жени, които излизат с по-млад мъж, дори ако той покрива всички останали изисквания? Shihaam Hassanali хвърля светлина по въпроса.

Съществува идея, идваща от югоизточна Азия, че всички млади жени трябва да се обвържат (и накрая омъжат) за момче, което е поне година по-голямо от тях. Днес обаче е ясно, че повечето жени (и мъже) зарязват тази идея в полза на това с кого си пасват, независимо от възрастта.

Провери какво казва хороскопа ти за твоите най-секси черти. Отговорите са в галерията долу:

С какво привличаш мъжете според хороскопа ти

ЗАЩО ДА НЕ МОЖЕ ДА СИ С ПО-МЛАД?!

Всичко, което един родител от Шри Ланка иска за своята дъщеря, е добро, финансово независимо момче, достатъчно свястно, за да се разбира със семейството и стане баща, когато дойде това време. Това е така, защото смятат, че само по-големите мъже са независими и уседнали.

Твоят любим (или неговите родители) може да изпитат несигурност, ако ти си по-голямата, с повече опит и евентуално печелиш повече пари от него. В крайна сметка това е силен коз в едно патриархално общество, което продължително време притиска мъжете да бъдат тези, които изкарват хляба в семейството, и подбутва жените обратно вкъщи.

С промяната във времената за жените става все по-маловажно техният избранник да бъде по-възрастен, по-богат или с повече опит от тях. Да се разбираш с някого и изпитваш взаимна любов и уважение е от далеч по-голямо значение, отколкото да се притесняваш за несъответствия във възрастта. За щастие, някои родители (включително и моите – благодаря, мамо и тате!), не се интересуват ни най-малко от това на колко години е партньорът на тяхната дъщеря.

Обвързана с по-млад? Голяма работа!

НЕ МОЖЕШ ДА СЪДИШ НЯКОГО СПОРЕД ВЪЗРАСТТА

С моя (настоящ) съпруг ме запозна общ приятел и въпреки че в миналото бях излизала с по-млади, не усещах, че искам тя да ни сватоса, най-вече защото съм си патила преди. С малко натиск, но без желание, се съгласих да му дам номера си. Той почти назабавно ми изпрати съобщение. Все още скептична (да, наистина въртях очи по време на първите ни разговори по Whatsapp), се съгласих да се видим, но обмислях да се оправдая с разболяване или краен работен срок, за да си тръгна след първия половин час. Той обаче се оказа забавен и интелигентен и си говорихме с часове. И ето, че след 2 години и половина сме вече щастливо омъжени! Поуката: Никога не съди някого по тяхната възраст (каквато и да е тя) – по-добре е да изчакаш, докато се срещнете на живо. Все пак, всеки заслужава да му се даде шанс (освен ако от някого не те побият тръпки още от самото начало – в такъв случай просто недей!).

ТОЙ СЕ РАЗБИРА СЪС СЕМЕЙСТВОТО ТИ

Има ли значение дали е по-млад, ако се вписва в семейната обстановка? Годеникът на 28-годишната Анелия лесно свиква със семейството й. „Всички веднага го обикнаха!“, казва тя. „Когато отначало го опознаваха, обичайните въпроси (кое училище е завършил, посещавал ли е университет, какво работят родителите му, т.н.) бяха изстреляни, включително и на колко години е.

Когато той отговаряше, често правеше пауза, като наоколо се появяваха повдигнати вежди и шокирани лица. Понякога роднината с въпроса продължаваше нататък, останалите седяха неловко, докато баща ми не смени плавно темата, а неколцина поглеждаха ужасено към майка ми с изражение, което казва: Как си позволила това да се случи на дъщеря ти? Реакциите им бяха смехотворни. Но съм благодарна, че накрая всички го преодоляха. И как иначе? Той се държи толкова добре с хората!“

►►►8 неоспорими факта за любовта

ИЗНЕНАДВАЩИ ПРЕДИМСТВА ДА БЪДЕШ ПО-ГОЛЯМА ОТ ТВОЯ ЧОВЕК

Статистически е по-малко вероятно да си от майките, които трябва да останат вкъщи след като родят. Когато двойката има деца, по-логично е обикновено да се върне на работа родителят, който печели по-добре. Ако ти си по-възрастният, е вероятно да имаш няколко години повече в полза на своето кариерно развитие и доходи. Така е по-възможно да се върнеш в офиса скоро след отпуска по майчинство!

По-широк избор на партньори. Вярно е – независимо дали предпочиташ Tinder, или срещите очи в очи, много по-вероятно е да имаш повече опции, от които да избираш, ако решиш да пробваш с по-млади от теб!

По-голяма вероятност да си финансово независима. Колкото и да обичаш партньора си, без съмнение, и ти, както всеки, искаш да си самостоятелна. В най-добрия случай така поне няма да се налага да разчиташ на друг.

Гаранция за повече спонтанност. Един по-млад партньор обикновено е по-отворен към пътешествия, нови преживявания и дори преместване в друга държава. Което не е никак зле, нали?

Виж коя зодия ще ти донесе най-много фън в леглото (снимки долу):

С кой зодиакален знак ще правиш най-добрия секс

ЗВЕЗДНА СИЛА

Известни личности, които са били обвързани (или са се женили) за по-млади от себе си.

Дженифър Лопез и Алекс Родригез, бивш спортист от Висшата бейзболна лига, ни карат да им се радваме искрено!

Мадона винаги си е падала по по-млади от нея мъже, най-известният от които очевидно е Гай Ричи!

Кортни Кардашиян и приятелят й, бивш боксьор и настоящ модел, Юнес Бенджима са най-новата гореща двойка. А ги делят 13 години!

С десетилетие разлика във възрастта, Лиъм Пейн (One Direction) и Черил Коул (X-Factor), посрещнаха първото си дете през януари 2018.

Френският президент Еманюел Макрон и неговата съпруга Бриджит отбелязват 24-годишна разлика – най-голямата в историята на френските държавни глави.

Изводът: Няма нищо лошо в това да излизаш с по-млад от теб. Дните, когато отношенията с по-възрастен бяха гаранция за партньор, който е едновременно финансово и емоциално стабилен, са минало. Възрастта вече не е индикатор за зрялост и независимост. Стереотипите може и да са вградени в главите на някои хора, затова просто изключи негативното отношение и избери правилния човек за себе си.


Виж ощеНово в Cosmo