Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Окей е още да си влюбена в онзи, който те напусна

 

Оценка: (0/5)

 
 

Болезнената реалност, която е най-голямата константа в живота ни, освен промяната, е една – хората винаги си отиват.

Окей е още да си влюбена в онзи, който те напусна

Но това, което боли най-много е, че без значение колко далеч се скиташ, те завинаги остават в сърцето ти и постоянно ти напомнят как светът за теб се е сринал в момента, в който са решили да те напуснат. В този момент, мъката, ядът, горчивината, самотата, объркването и празнотата обзеха цялото ти същество. Докато един ден, душата ти остана оглозгана, без капчица надежда, останала за да я поддържа жива.

Всички сме били борци в една изгубена битка – да преодолеем онзи, който ни е изоставил.

Окей е още да си влюбена в онзи, който те напусна

Как да продължиш напред, когато човекът, в когото си инвестирала цялото си сърце си е отишъл? Как се събират парчетата на разбитата ти душа? Изхабяваш всички средства, които ти помагат да държиш главата си над водата, но ден след ден се приближаваш повече към дъното. ТОЙ беше котвата, която ти помагаше да не потънеш, но вече няма кой да те спре да не се удавиш в собствената си мъка.

►►► 15 златни цитата за преборване на любовна мъка

И когато тъкмо си решила, че си се излекувала от миналите рани, изведнъж избухваш в сълзи по средата на оживена улица. Само защото си видяла нещо, което ти е напомнило за него – сладкото кафене, в което се срещнахте за първи път. Барът, където танцувахте като за последно. Пейката, на която си казахте, че се обичате...

Проблясналите като светкавица спомени се появяват непрекъснато, точно когато си решила, че си започнала да се оправяш. С едно мигване на окото се връщаш в изходна позиция – участваш в борба, която никога няма да спечелиш.

Кои черти от характера са "виновни" за провалените ти връзки? Виж в галерията долу:

Кои характеристики на зодията те правят кофти гадже

Докато се усетиш, минала е година, а ти все още се хващаш как понякога те заливат носталгия, съжаление, съмнение и... тъга.

Окей е още да си влюбена в онзи, който те напусна

Мозъкът ти безпомощно се опитва да отгатне дали е могъл да постъпи по различен начин. Можела ли си ти да постъпиш по различен начин, за да накараш любимия си да остане? Започваш да премисляш всяка своя стъпка и внезапно осъзнаваш, че все още позволяваш на призраците от миналото да влияят на настоящето. Спомените за връзката ви са едновременно твоята слабост и спасителен пояс.

►►► Уроците, които научаваш след първата си раздяла

Може би, проблемът е, че си прекалено заета да изтриваш миналото, вместо да посрещенеш с отворени обятия красивия хаос, който се е родил след като ТОЙ те е напуснал. И така пропускаш да забележиш, че именно трудностите покрай преодоляването на мъката са изградили характера на човека, който си днес – независим, силен и обичлив.

Любовта има способността да минава отвъд времето. Повечето пъти тя е дори непонятна за човешките разбирания. Когато обичаш някого повече от всичко на света, чувството никога не изчезва, дори този някой да си отиде. И това е нормално.

В края на краищата, бъди благодарна, че си срещнала друго човешко същество, което е направило сбогуването с него тежко изпитание за духа ти.

По-добре да си обичала и загубила, отколкото да се отказваш да признаеш, че си била докосната от най-великото чувство, което съществува на нашата земя, а сигурно и в цялата вселена – безпрекословната любов.


Виж ощеНово в Cosmo