Lady Popular Cosmopolitan

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Основни правила за момчетата в дълга връзка

 

Оценка: (0/5)

 
 

Някои женски навици със сигурност вбесяват мъжете, но  при съвместното съжителство и дългата връзка се научават как да ни разбират, в какво настроение сме и какво никога да не ни казват!

Основни правила за момчетата в дълга връзка

1. Сутиените са само за ръчно пране и затова те са из цялата баня.Не поставяй сутиените в пералнята без нейно съгласие! Никога! Без значение колко от тях са на пода, върху столовете или из цялата баня. Очевидно, че тя ще се погрижи за тях "доста скоро".

Коя е перфектната жена за мъжете от различните зодии

2. Неромантичните подаръци понякога могат да бъдат още по-романтични от романтичните! Разбира се, бижутата са хубаво нещо, но топлото меко одеало е нещото, което може да й подаряваш непрекъснато! Особено за сутрините в студената зима.

3. Не задавай въпроси, когато влезеш в банята и я видиш с някаква маска върху лицето. Ето защо: погледът ти е достатъчно шокиращ за сетивата й, а и дори да ти отговори какво е това, ти няма да я разбереш. Важното е, че кожата й е хубава.

Основни правила за момчетата в дълга връзка

4. Не трябва да задаваш въпроси, когато закъснява. Точка. Без значение, че след това тичате като луди и хващате полета си в последния момент. Сигурно причината, заради която не успя да се оправи навреме изобщо не е била важна, но по-добре си спести скандалите. 

5. Нямаме нужда от толкова много чекмеджета за нашите неща, колкото тя. Няма нужда да спориш, дай й чекмеджетата...Изхвърли това, за което няма място или го изгори. Направи така, че да изчезнат. Вече са изчезнали? Няма значение...

►►►12 мъжки мисли, когато делите една баня

6. Не говори за месечния й цикъл. Без значение колко сигурен си, че тя е на ръба на нервите точно, защото е в цикъл, не споменавай нищо. Просто я остави сама. И се съгласявай с всичко, което ти каже, съчувствай и слушай оплакванията колко ужасно е да бъдеш жена.

7. Двойката, която гледа телевизия заедно, остава заедно. Така че не си и помисляй да отидеш в другата стая, за да си догледаш мача, докато тя рони крокодилски сълзи на поредния романтичен филм. 

8. Никога не яж последното парче торта, последния шоколадов бонбон или всичко "последно", което би могло да й се прияде в даден момент. Ако има някакви сладки запаси в шкафа, увери се, че не си последния човек, който го е отварял. Това е само дипломатически ход.

9. Тя ще иска няколко одеала. Колкото повече одеала имате, толкова по-малка е вероятността тя да ги открадне, докато спите. Или ти да го издърпаш несъзнателно и да я разгневиш на сутринта. 

10. Наистина няма нужда да коментираш грима й. Защото всъщност тя не го поставя заради теб. Просто я наблюдавай, наслаждавай й се и я остави да се забавлява с него, защото нямаш никаква представа какво е контуриране или хайлайтер.


Виж ощеНово в Cosmo