Непозволени реплики (само за мъже!)

Въпреки че си готова да приемеш невинаги съвсем деликатните му забележки, има някои реплики, които просто не би могла да преглътнеш и те влудяват до безумие.

 
 

За да ти помогнем, създадохме кратък списък с най-разпространените непозволени фрази, за да не ти се налага отново да чуваш как бръщолеви глупости. Прочети го, а след това се залови да разпратиш link-а към всички свои приятели от мъжки пол, за да дадеш своя принос за каузата.

Добре де! Ясно е, че деликатността е terra incognita за повечето представители на противоположния пол. И – да, радваме се от факта, че се чувстват достатъчно удобно в компанията ни, за да се държат напълно естествено (каквото и да значи това!). Но... и ние сме хора (въпреки че приемаме с чувство за хумор дебелашките им шеги, че жените не били хора), и смятаме, че е крайно време да се научат на малко такт!

Въпреки че си готова да приемеш невинаги съвсем деликатните му забележки, има някои реплики, които просто не би могла да преглътнеш и те влудяват до безумие. Става дума за онези гадни фразички, по повод на които една приятелка шеговито споменава: „Душици! Живи да ги одереш!“:-))) 

С какво привличаш мъжете според хороскопа ти, виж в галерията по-долу:

Галерия: С какво привличаш мъжете според хороскопа ти

Виж всички снимки

„АМИ НЕ ЗНАМ, ТИ КАКВО ИСКАШ ДА ПРАВИМ?“

Х-м-м... Ако знаехме, нямаше да сме попитали, нали? Освен това, не съществува нещо по-секси от мъж, който знае как да планира и ръководи ситуацията. (Печели бонус точки, ако държи всичко под контрол и след срещата...)

„Ш-Т-Т, ТИХО! МАЧЪТ ЗАПОЧНА“.

Добре де, ясно. Отдавна сме разбрали, че спортът е важен мъжки приоритет. Но ш-т-т-кането докато говорим си е чисто и просто неприемливо! Дайте ни няколко секунди да приключим, а след това ще ви оставим да отдадете абсолютно цялото си внимание на супер важната игра, от която ви зависи животът...

„СПОКОЙНО, ДЕ!“

Едва ли съществува нещо по-изнервящо от това да ти кажат да се успокоиш, когато си бясна. Ако и вие разполагахте с естроген, щяхте да ни влезете в положението. Освен това щяхте да се сдобиете и с менструация – яко, а?!

►►►5 неща, които влудяват мъжете

„ПОМИРИШИ ТУК“.

Няма жена, която да иска да бъде третирана като приятелите ви от мъжки пол. Така че, ако обмисляте да ни помолите да вдъхнем аромата на китайската храна, помещаваща се в хладилника от шест месеца или онези отвратителни стари маратонки, просто няма нужда, наистина !!!

„ВЪОБРАЗЯВАШ СИ, НЯМА ТАКОВА НЕЩО“./„ПАК ЗАПОЧНА С ТВОИТЕ ГЛУПОСТИ!“/„АЗ СИ ЗНАМ, ЧЕ НЕ Е ТАКА, НЯМА КАКВО ДА ОБЯСНЯВАМ!“

Е да, точно така, правилно. Ние всички имаме по няколко самоличности на принципа Д-р Джекил и Мистър Хайд и в един момент се умопомрачаваме и започваме да задаваме глупави въпроси, ей така от липса на други занимания... А замисляли ли сте се (поне веднъж?!), че щом питаме, значи имаме причина? Какво толкова ви пречи да дадете кратко и ясно обяснение, за да не оправдаете съмненията ни?

„АЗ СЪМ СИ ТАКЪВ“.

Рече и отсече! Ами да кажем, че на нас ни е в женската природа да слагаме рога и да излизаме с десетина мъже едновременно: един за пред хора, друг за превоз, трети за компания и спонсорство по време на шопинг, четвърти за чист животински секс и т.н. ... В крайна сметка никой не е мултифункционален, за да изпълнява всички тези дейности едновременно, нали така? Просто сме си такива и няма какво да се направи... Спокойно, недейте да позеленявате от ревност все още! Естествено, че се шегувам, но в общи линии това би могъл да бъде женският еквивалент на тази бъркаща в нервната система реплика.

►►►21 реплики, които си умира да чуе

„БИВШАТА МИ ПРИЯТЕЛКА ПРАВЕШЕ ТАКА“.

По какъвто и повод да чуем това, имаме пълното право да ползваме зъбите си там долу... Вас не ви интересува какъв е бил размерът на бившите ни гаджета, нали? Защо тогава решихте, че ние се интересуваме от вашите минали похождения, си остава загадка.

„МАЙ СИ ПОНАПЪЛНЯЛА?“

Начинът, по който се чувстваме след споменаването на това изречение е същият, по който ще се чувствате и вие, ако ви попитаме: „Вътре ли е вече?“

„ДНЕС МАЙ НЕ СИ СЕ ПРЕСТАРАЛА С ОБЕЗКОСМЯВАНЕТО...“

Ако и вие започнете да излагате заветните си зони пред жена, която държи в ръцете си горещ восък (въпреки че, признаваме си, има все повече такива изключения от мъжки пол напоследък!), изобщо няма да ви правят впечатление двете блуждаещи се косъмчета по тялото ни...

„НЕ СЪМ В НАСТРОЕНИЕ“.

Наистина? Ама честно?! Няма да пропуснем да ви го напомним още следващия път, когато ни събудите по средата на нощта...

„ТВОЯТА ПРИЯТЕЛКА Х. Е МНОГО ГОТИНА“.

Ауч, това беше болезнено. Всичко, което бихме могли да ви кажем е следното: Ако сте били достатъчно глупави да споменете тази фраза, ще се наложи да се реванширате, като изслушате пълните подробности на нашите извратени сексуални фантазии, които включват... ами брат ви, да речем.

„ДА НЕ БИ ДА СИ В ЦИКЪЛ?“

Няма никакво значение дали отговорът е „да”, „не” или „почти”. Стига да не изпитвате желание да ни купувате тампони от този момент, та чак докато влезем в менопауза, по-добре избягвайте да навлизате в тази лична територия.