Lady Popular Cosmopolitan

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Не ти харесва? Не отивай на среща

 

Оценка: (0/5)

Не е задължително да се срещаш с него, ако той не ти допада

Много хора, спомняйки бурната си младост, си мислят, че сега не биха постъпили по този начин. Тези простички съвети ще ти помогнат да не попаднеш в капана за втори път.

Не ти харесва? Не отивай на среща

Много хора, спомняйки си бурната си младост, си мислят, че сега не биха постъпили по този начин. Тези простички съвети ще ти помогнат да не попаднеш в капана за втори път.

Лятна любовна среща според зодията ти

1. Не е необходимо да отделяш много типове мъже
Ако са ти неприятни претенциозните млади юристи с костюми, има вероятност, избягвайки ги по невнимание да изключиш други групи симпатяги, губейки по този начин интересни варианти.

Не ти харесва? Не отивай на среща

2. Скъпите вечери не са чак толкова важни
Ако срещу теб седи сноб, разсъждаващ за недостатъците на различните видове черен хайвер („Сосът този път изобщо не им се е получил, миналият път беше къде-къде по-добър“) и не се съгласяваш с чуждото мнение, по-добре излез на вечеря с „нормален“ мъж.

►►►Какво си мисли той на първа среща

3. Ти може да искаш да имаш отношения с този мъж, но подсъзнанието ти да е на друго мнение
Много самотни момичета искат да имат връзка, но често именно пълноценният самотен живот е първата стъпка към отношения с този, който може да внесе в нея нови краски, а не да ти отнеме свободата.

Не ти харесва? Не отивай на среща


4. Използвай презервативи
Никой не иска да пипне полова инфекции от случаен партньор.

5. Запознанствата онлайн са позволени
Някои са на мнение, че сайтовете за запознанства са за неудачници. Но нали се сещаш, че по улиците на ходят тълпи от мъже, на челото на които да е написано, че са свободни.

6. Не чакай прекалено дълго

Не ти харесва? Не отивай на среща

Ако си пишеш три седмици с някого, очаквайки да те покани на среща – прекрати! Това няма да доведе до нищо. Не сте на по 13 години, все пак.

7. По-добре няма да стане
Ако след няколко срещи ти все още имаш съмнения – по-добре не продължавай. Отношения само заради статистиката, не са нужни на никого.

8. Виждането в полунощ – не е среща
И не е необходимо да се преструваш, че не си наясно защо ти е звъннал и ти е предложил да се видите...у тях, през нощта. По-добре му откажи.

Не ти харесва? Не отивай на среща

9. Не се заигравай
Поне в началото на отношенията избягвай недомлъвките, на теб изобщо не ти е необходимо да губиш време за разкодиране на посланията му.

10. Животът може да се промени много
При това за броени минути. В момента, в който разбереш, че той е достойният, и искаш да прекараш с него много време, а не просто една вечер.


Виж ощеНово в Cosmo