Не мога да спра да мисля за... новото му гадже

Какво всъщност търсиш, когато влизаш в профила на новата приятелка на бившето си гадже?

 
 

Какво всъщност търсиш, когато влизаш в профила на новата приятелка на бившето си гадже? 

Доказателство, че не е по-добра от теб

Любопитно ти е дали прилича на теб, дали е по-слаба/красива/ весела? Сравняваш я със себе си и или се облягаш доволна назад – “да, тя не е по-добра от мен” или се депресираш, че новият му избор е надградил стария. Четеш внимателно посланията на стената й, гледаш снимките с нетърпение да я хванеш в гаф, който да повдигне самочувствието ти и все пак да се увериш, че ти си по-добрата.

Виж конфузните моменти, в които звездите се срещат със своите бивши (снимки долу):

Галерия: 12 неловки момента, когато звезди срещат своите бивши

Виж всички снимки

Пукнатина в семейното им щастие

Признай си – не ти ли се иска да отвориш профила на новата му приятелка и да видиш, че е в „сложна връзка” или статуса й да гласи: „Оф, не ми се е обаждал от 5 дни...”. Търсиш фалшивото чувство на справедливост, че щом между вас не се е получило, не е честно да се получи и между тях. Истината е, че това няма да те направи щастлива, защото в повечето случаи техните проблеми не променят нищо за теб.

Начин да го преживееш

Когато ги видиш прегърнати на профилната й снимка, имаш чувството, че никога не си била на нейно място и това ти дава последното доказателство, че всичко между вас е приключило. Утре обаче отново влизаш, за да си припомниш същия факт... и зацикляш. Така обаче няма да се успокоиш и да продължиш напред. Начинът е да не се поддаваш на изкушението да погледнеш през ключалката на връзката им отново.

Материал за клюкарстване

Не че злорадстваш, но нямаш търпение да се обадиш на приятелките си и да им разкажеш как си видяла във Facebook, че бившето ти гадже и приятелката му са надебелели и погрознели и да избухнете в смях за тяхна сметка. А и тя е пуснала мустак като се загледаш (това вече е злобно!). Клюкарстването на гърба на бившия и новата му се превръща в начин да разнообразиш скуката пред компютъра. А защо не и да го погледнеш в друга светлина, която разрушава ореола му на „мъжа, който имах и изпуснах”.