Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Не допускай тези грешки при изневяра

 

Оценка: (0/5)

 
 

Моногамните отношения не са лесна работа. Понякога след изневяра, те става дори по-добри от преди. Има обаче няколко големи „Но“, които не трябва да допускаш.

Не допускай тези грешки при изневяра

Да игнорираш изневярата

Понякога е по-лесно да се преструваш, че не се случва, защото от изневярата боли много. Но ако си затваряш очите ще стане още по-трудно да разговаряте за това и проблема ще се задълбочи. В някои случаи тя разкрива проблемите във връзката. Но, ако се работи в правилно направления, отношенията ви ще стана значително по-здрави.

Виж дали Той е склонен да ти изневери според зодията в галерията долу:

Хороскоп на мъжките изневери

Да обвиняваш себе си

Неговата изневяра не е по твоя вина. Ти не носиш отговорност за неговите постъпки. И това, че той не желае да обсъдите проблема също не е по твоя вина. Важно е да разграничиш неговата изневяра и твоето участие в тази истирия.

Не допускай тези грешки при изневяра

Да си отмъщаваш

Винаги можеш да разгласиш в социалните мрежи неговото предателство или дори да му изневериш и ти. Но се замисли как това ще помогне на отношенията ви.

►►►7 неща, които да направиш, ако ти изневерява

Да използваш изневярата като аргумент във всеки спор

Да, той здраво се е издънил. Но ако ти постоянно му напомняш колко много те е обидил, вашите отношения няма да продължат.

Не допускай тези грешки при изневяра

Да се постараеш да забравиш за това възможно най-бързо

Процесът на възстановяване след такова предателство може да отнеме време и да се наложи да го обсъдите няколко пъти. Ако той наистина иска да оправите нещата няма да реагира агресивно, че отново подхващаш темата.

Да се откажеш от професионална помощ

Понякога терапията може да помогне напълно да излееш цялото огорчение, ярост, безпомощност и агресия, както и да се разработи план за действие за възстановяване на връзката, така че всичко да е наред. Ако смяташ, че не можете да се справите сами, потърси специалист.


Виж ощеНово в Cosmo