Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Навиците на лудо влюбените двойки

Елица Иванова
 

Оценка: (5/5)

Мислиш си, че няма да успееш да задържиш милото си за дълго? Още повече, когато виждаш как едни от най-сладките холивудски двойки се разделят (като Рийз Уидърспун и Джейк Гиленхал). Но грешиш! Има много двойки, които продължават да са лудо влюбени точно толкова, колкото са били в началото. Ти и гаджето ти също може да сте една от тях.

Навиците на лудо влюбените двойки
© Какво като е калорично? Те са влюбени! (CHRIS CLINTON)


Разкрихме тайната на онези влюбени двойки, които са заедно, откакто ги помним и на които  зениците им придобиват формата на сърчица винаги, когато се видят. Оказва се, че за да станете като тях, ти и половинката ти трябва не само да имате едни и същи ценности (като брак, деца и т.н). От значение са и далеч по-странни фактори. Много хора се заблуждават, че разковничето към неразделната любов е в намирането на сродна душа, но в действителност трикът е много по-прост – трябва да си създадете общи навици.

Cosmo иска да си щастлива и затова се разровихме и открихме кои точно са тези навици според експертите. Оказа се, че са няколко. Като започнем от правилния начин да се сдобрявате и стигнем до това колко често трябва да говорите за бъдещето си. Звучи ти глупаво, но ако използваш редовно тези стратегии, най-после и теб ще те огрее така популярната от тинейджърските ти години Вечна Неразделна Любов (известна повече като ВНЛ).

Ако имате няколко общи вредни навика, това ще помогне на любовта ви да оцелее...и дори да процъфти.


Виж ощеНово в Cosmo