Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Навиците на лудо влюбените двойки

Елица Иванова
 

Оценка: (5/5)

Задоволявайте взаимно палавите си нужди

Както добре знаеш, експериментите под чаршафите може да задълбочат много една връзка. Това е фасулска работа за първите няколко месеца – телата ви не се познават и вие непрекъснато си търсите причини да ги сближите в хоризонтално положение. Но след време лъсват истинските ви секс лица... и тогава вече е от значение дали споделяш сексуалните фантазии и нужди на другия.

Според сексолозите има два основни секс типа: търсачи на силни усещания и традиционалисти. Първите имат нужда от разнообразие, те се отегчават лесно и винаги търсят начин да увеличат тръпката. Вторите, от друга страна, могат да бъдат много енергични и непредсказуеми, но като цяло обичат рутината. Ако извадите късмета и двамата да бъдете от един и същи тип, тогава ще ви е много по-лесно да се задоволявате взаимно. Ако сте от противоположни породи обаче, това пак може да стане – стига да знаеш как да си го поискаш.

Например, ако хищникът у теб си мечтае за нещо ново и горещо, попитай иначе обичащо рутината си гадже дали би останал със служебния си костюм си по време на секс или дали има нещо против да го направите пред прозореца. В случай че той е търсачът на силни усещания във вашата двойка, му кажи да ти направи списък с неговите сексуални желания, който може да обновява по всяко време – след това си харесай няколко и го зарадвай.


Виж ощеНово в Cosmo