Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Навиците на лудо влюбените двойки

Елица Иванова
 

Оценка: (5/5)

Споделяйте едни и същи лоши навици

Всеки един от вас си има някакви кофти навици. Тук влизат висенето по цял ден пред телевизора, безкрайното бърборене по телефона, разхвърлянето на дрехи из целия апартамент и т.н. Изненадващата новина е, че отношението ви към навиците на другия влияе върху продължителността на вашата връзка.

Това твърдение е особено вярно, когато става въпрос за пороци. Едно друго проучване по темата показва, че когато в една двойка и двамата партньори пушат и/или пият, те се задържат заедно за по-дълго време, за разлика от обречената комбинация въздържател + пушач.

Следователно, с изключение на пиенето и пушенето, споделянето на едни и същи безвредни и леко безсмислени навици, ще помогне на любовта ви да оцелее... Гледането на глупави риалити шоута и играта на онлайн покер може не само да ви забавлява, но и да ви сближи.

Експертите са убедени, че ако двамата правите заедно някакви щуротии – без да прекрачвате границата на нормалното, разбира се – ще се забавлявате повече, отколкото сами, заради чувството, че имате съучастник. Затова смело напред! Бъдете лоши заедно – само внимавайте накрая да не завършите в някой полицейски участък.


Виж ощеНово в Cosmo