Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Навиците на лудо влюбените двойки

Елица Иванова
 

Оценка: (5/5)

Чашата е наполовина пълна

Една от най-големите тайни на неразделните двойки е и най-простата: положителното мислене за другия. Промени начина си на мислене, като се опиташ да забелязваш предимно позитивните черти на гаджето си... и му помогни и той да направи същото.

Навиците на лудо влюбените двойки
© Понякога е полезно да си похапвате заедно вредна храна. (CHRIS CLINTON)


Това не означава да игнорираш грешките му и да го поощряваш, когато се държи като задник. Просто се опитай да моделираш гледната си точка и да започнеш да цениш интересите и амбициите му. Например, ако той толкова се е посветил на работата си, че почти не се виждате, не бързай да му се сърдиш. Вместо това се замисли колко много уважаваш неговите цели. В случай че ти си тази, която работи до късно, му напомни колко горд е с това, че приятелката му има успешна кариера. Лесно е, вместо да се сърдите и да се карате, се фокусирайте върху това, което ви е накарало да се влюбите един в друг.

Според експертите, в началото, когато започнат да излизат заедно, всички двойки идеализират партньорите си и хлътват до уши. Но след шест месеца (до година) тази еуфория се изпарява и те започват да се чудят какво не е наред с другия човек.

За никого не е изненада, че когато се концентрираш само върху негативите на човека до себе си, ще останеш разочарована от него. Но ако си настроена положително, това може само да заздрави връзката ви. Тогава забелязваш предимно добрите му страни и започваш да мислиш за себе си като за късметлийка, задето имаш мъж като него.


Виж ощеНово в Cosmo