Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Накарай го да те иска както никога!

 

Оценка: (0/5)

 

Ако се придържаш към тези прости пет съвета, той ще те желае и търси, както никога досега.

Накарай го да те иска както никога!

Любовта невинаги е съвършена, но нали затова е любов? Увери се в казаното в нашата галерия долу:

(НЕ)съвършена любов

Ти си падаш по това момче. А той може би дори няма идея колко процента от мислите си посвещаваш на него. Не е изключено да си излизала вече няколко пъти с Х на среща, но той да не е показал, че си пада по теб. Каквато и да е причината, ако ти искаш да събудиш в него желанието да те вижда отново и отново, да те държи в ръцете си и да не те изпуска от поглед, си на верния път. Следващите пет съвсем прости съвета ще го накарат да жадува за теб, както никога досега.

Приложи силата на докосването

С колегите, приятелите и познатите физическият контакт е сведен до минимум. Защото докосването е резервирано да специални включвания (романтични, сексуални). Така че, нека този мъж разбере, че той не е просто познат или приятел. Докосвай го. И прави това, когато той го очаква най-малко. Това е едно от нещата, които наистина печели мъжете.

►►► Вече е твой? Виж малките хитрости как да го задържиш.

Бъди смислена и забавна

Ти си уверена, умна и красива. Недей да мрънкаш, да се оплакваш, или пък точно обратно – да прекаляваш с шегите.

Когато си до човека, когото харесваш, е нормално да се чувстваш малко нервна – това е естествена реакция. Някои жени в такава ситуация запазват самообладание и действат смело. Други – се опитват да привлекат вниманието му. А всъщност е необходимо просто да се отпуснеш. Представи си, че говориш с най-добрия си приятел. Как би се държала с него?

Накарай го да те иска както никога!

Дръж на собствените си интереси

Разбира се, ти винаги мислиш за този мъж. В главата ти е 24/7, но той не иска да знае това. Повярвай ни! Твоят обект на желанията би се радвал, ако живееш собствения си живот. Затова, ако все още нямаш хоби (в което много се съмняваме), интереси, надежди и желания, най-добре е да се обзаведеш с тях възможно най-бързо.

Опитай се да разбереш колкото се може повече за мъжа, когото искаш до себе си, но никога не копирай действията му.

Намигай му

Това е един от най-мощните инструменти на жената, но, за съжаление, рядко се използва. Опитай да направиш остроумна забележка, като в същото време му намигнеш. Бъди сигурна, че той ще разбере жеста.

Възбуждай го

Ако сте сами, без значение дали в неговия дом, или при теб, и ти искаш нощта да продължи, направи крачка срещу него. Нормално е да очакваш инициативата да дойде от мъжа, но ако той е джентълмен, ще очаква знак от теб. Не е необходимо да чакаш хороскопът да ти покаже благоприятното време, действай!

Не ти казваме да му се хвърлиш на врата и да впиеш нокти в гърба му. Направи хитър ход с коня: например докосни го, уж случайно. Седни до него, вместо да се настаняваш на отсрещния фотьойл, или просто му се усмихни и го погледни право в очите.


Виж ощеНово в Cosmo