Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Мъжете са по-романтични, отколкото очакваш!

 

Оценка: (0/5)

95% от мъжете предпочитат да правят секс с жената, която обичат, а не просто "за спорта".

Независимо от факта, че през последните години жените са станали по-отворени към идеята за секс за една нощ, ново проучване, цитирано от БГНЕС, показва, че и двата пола предпочитат присъствието на емоции и любов между чаршафите.

Мъжете са по-романтични, отколкото очакваш!
Мъжете са по-романтични, отколкото очакваш! © Shutterstock.com

87% от жените и 95% от мъжете харесват повече секса с дълготраен партньор, когото обичат, отколкото честата смяна на компанията в спалнята. Това са резултатите на изследване, проведено от известна марка за презервативи, която анкетирала 2000 представители и на двата пола над 25 години.

Доверието и обичта превръщат физическия акт в емоция, която задоволява и двата пола повече, отколкото интимните ласки с непознат. Освен това и мъжете, и жените споделят мнението, че сексът с верен партньор е много по-горещ, отколкото с човек, с когото току-що са се запознали в бара. Основният приоритет на хората между 20 и 30 години е доверието, което може да увеличи в пъти качеството на секса.

В крайна сметка желанието за стабилна връзка винаги надделява пред задоволяването на животинските инстинкти. Дори в случай на раздяла по-голямата част от анкетираните признават, че дълго след това си спомнят с носталгия топлотата и нежността на бившия партньор. Ако връзката е била краткотрайна и не е включвала емоционално обвързване, партньорите бързо преживяват раздялата. /БГНЕС


Виж ощеНово в Cosmo