Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Любовта е наркотик: зависима ли си от гаджето?

 

Оценка: (0/5)

 
 

Когато се обичате всичко е прекрасно, но ако страстта се превърне в болезнена връзка, която те разрушава като човек, тя убива и самото чувство.

Любовта е наркотик: зависима ли си от гаджето?

Как да разпознаеш, че този мъж до теб ти действа като наркотик? Прочети тези 15 признака и прецени сама.

1. Настойчиво търсиш компанията му и заради това изпадаш в глупави положения. Умоляваш го да дойде, когато всъщност трябва да си стоиш вкъщи и да се подготвяш за изпит, интервю или нещо друго. Отказваш излизане с приятелка, дори това да е моминското й парти, а след това се ядосваш на себе си. Зависимост - това е не просто да се наслаждаваш ан нещо, а да не може да живееш без него, дори ако имаш проблеми заради това. 

Новата ти любовна връзка приключи, преди да е започнала? Виж ⇒тук каква може да е причината.

Кои характеристики на зодията те правят кофти гадже

2. В резултат на това, нямаш време за нищо друго. Да си свършиш домакинската работа, да се видиш със семейството или с приятелките си, да учиш или работиш, защото връзката ти отнема цялото време. 

Любовта е наркотик: зависима ли си от гаджето?

3. Ти харчиш и последните си пари за него. Няма нищо лошо да му купуваш подаръци, но когато започнеш да лишаваш себе си и да изпадаш в затруднено положение само, за да го обгрижваш непрекъснато, това е зависимост.

4. Ти въобще не може да се радваш и наслаждаваш на живота, когато той не е наоколо. Храната няма добър вкус без него, филмът с приятелката ти - също. Непрекъснато поглеждаш часовника в очакване срещата да приключи и да се прибереш вкъщи при него.

►►►10 реални причини, за да те зареже той

5. Страхуваш се да останеш сама. Ако вече дори не може да спиш сама, трябва да се замислиш.

6. Когато не е до теб, чувстваш празнота. Само, когато е наоколо се чувстваш жива. В здравословната връзка ти просто би се забавлявала с момичетата, докато той пие бира с приятели. Когато си пристрастена, комуникацията с другите се превръща в досадно задължение. 

7. Търсиш одобрението му за всичко. И ако не ти е направил комплимент за блузата, няма да я носиш повече. 

Любовта е наркотик: зависима ли си от гаджето?

8. Постоянно се страхуваш да не го загубиш. И ако ан улицата се запознаеш с бившата му, ти веднага започваш да си мислиш, че крои планове да си го върне обратно. 

9. Вдигаш му скандал заради това, че не се отнася към теб толкова внимателно, колкото би ти се искало. "Дори не ме попита как е минал деня ми! Не ти пука за мен!"

►►►Раздели се с тези илюзии, за да си щастлива с него

10. А ти постоянно следиш за жестовете на внимание, които получаваш от него. Имаш навика да ги преекспонираш и дори най-малкото нещо, в очите ти изглежда като най-милия жест на света!

11. Чувстваш необяснима еуфория около него, сякаш си изпила бутилка шампанско (макар че си абсолютно трезва). И когато в понеделник, след като уикенда сте прекарали заедно, отидеш на работа, се чувстваш сякаш имаш махмурлук. Светът изглежда жесток и несправедлив, защото ви разделя за половин ден!

Любовта е наркотик: зависима ли си от гаджето?

12. Ако твоят човек отиде на бизнес пътуване, ти изпадаш в депресия. 

13. Правите секс навсякъде и по всяко време, дори и мястото и времето да са неподходящи. Ако правите това от време на време е готино и действа добре на връзката. Но ако за вас това е нормален начин на живот, може да имате проблеми. 

14. Правиш секс с него, за да те обича повече, дори ако не си в настроение. Ако за теб секса е просто анчин да купиш любовта му или го правиш от страх да не го загубиш, нищо добро няма да излезе от това.

15. Мислиш, че без него ен може да се обадиш на никого и твоят собствен живот е напълно безполезен. Това не е романтично, това е глупаво. 


Виж ощеНово в Cosmo