Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Любовни съвети от гуруто по мъжките въпроси Логан Хил

 

Оценка: (0/5)

 
 

Питахме го всичко, което ни вълнува около отношенията ни с мъжете!

Любовни съвети от гуруто по мъжките въпроси Логан Хил

Провери какво казва хороскопа ти за твоите най-секси черти. Отговорите са в галерията долу:

С какво привличаш мъжете според хороскопа ти

Помощ! Срещите с годеника ми станаха рутина. Винаги ходим в един и същи ресторант и поръчваме обичайното... Той не вижда нищо лошо в това, но как да му обясня, че трябва да разнообразяваме?

Винаги е по-лесно да критикуваш, отколкото да дадеш по-добро предложение, както и да обвиниш приятеля си, вместо да поемеш отговорност. Резултатите обаче няма да дойдат по лесния начин. Ако не ти допада еднаквото, не казвай „Толкова ми е скучно. Ако трябва да изям още един бургер...“. Вместо това предложи по-добър план, за да разсееш рутината, а после му кажи: „Хайде, скачай в колата. Аз ще карам, приготвила съм изненада.“

Любовни съвети от гуруто по мъжките въпроси Логан Хил

Толкова се оплаквах на мъжа си от своята работа, че той ми заяви как не иска да слуша повече. По какъв начин да го накарам да разбере, че когато се отпускам пред него, ми олеква?

Всеки го прави. Трябва да напомняш на съпруга си, че хората имат нужда от различен тип подкрепа. Както ти можеш да поговориш с него за проблемите му с неговото семейство или да му дадеш пространство, когато е сърдит, имаш нужда той да те изслушва, за да изпуснеш парата след последния имейл от шефа или новото нечестно правило в работата. Освен това не забравяй, че на много мъже им се ще да могат да разрешат някой проблем, а търпението им се изчерпва, когато слушат оплаквания – често те просто искат да оправят ситуацията. Покажи му, че оценяваш, когато той стои и те слуша, дори когато му изсипваш поредната тирада заради работата. Но също помни, че съществуват граници на негативността, които някой може да понесе, така че се опитай да сведеш оплакванията си до минимум, когато е възможно.

►►►8 неоспорими факта за любовта

Мъжете казват, че мразят селфита с патешко лице, но най-много лайкове от тяхна страна получавам точно на тези снимки. Каква е истината?

Ако целта ти е да получиш сума ти коментари от случайни хора като „Много си секси“, тогава патешкото лице може да свърши работа. (Зависи от човека, но за мен крещяшо секси постовете те карат да изглеждаш все едно имаш отчаяна нужда от внимание.) Ако не си просиш комплименти обаче, тогава на кого му пука какво мислят останалите? Публикувай селфита, които те карат да се чувстваш добре заради истинското си Аз. Когато някой те харесва по този начин, това значи много повече.

Любовни съвети от гуруто по мъжките въпроси Логан Хил

Направих грешката да кажа на мъжа си, че съм правила по-добър секс с други (упс!). Как да се оправя?

Ох. А как да се оправи той?! Ако истината боли, твоята искреност направо го е ударила в топките. Той няма да ти повярва, когато кажеш, „Нямах предвид „други мъже“, а само един, на когото дори не мога да си спомня името.“ Така че му кажи, че съжаляваш, и че си сгафила. После обясни, че за да стане сексът страхотен, трябва време. След това кажи „Преди бях недосетлива, но наистина ме е грижа за теб, искам те и желая да подобрим тази част от живота ни.“

Любовни съвети от гуруто по мъжките въпроси Логан Хил

С бившия ми скъсахме преди четири години, но той току-що се свърза с мен в Snapchat. Наскоро се сгодих, така че ходът му изглежда изключително подозрителен. Какво може да иска той?

Внимание. Той и нараненото му его вероятно се надигат заради ужасяващата идея, че ти обичаш друг. Така че просто го игнорирай – нямаш нужда от забъркване на драми.

Виж с коя зодия ще правиш най-добрия секс в живота си (снимки долу):

С кой зодиакален знак ще правиш най-добрия секс

Всеки път, когато кажа „Обичам те“ на дългогодишния си приятел, той не отговаря със същото. Защо не може да го направи?

Единственият човек, който може да ти даде правилен отговор, е твоят приятел. Може би не е готов или се притеснява от това как тези думи могат да променят нещата. Вместо да го обвиняваш, че не те обича, обясни му какво наистина имаш предвид, когато му казваш това, а после го попитай дали той изпитва същото. По-добре е да разбереш навреме.


Виж ощеНово в Cosmo