Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Любовен седмичен хороскоп (19.11 - 25.11)

 

Оценка: (4/5)

Обща ЛЮБОВНА тенденция за седмицата!

Сподели чувствата си с някой, който има нужда да ги чуе.

Любовен седмичен хороскоп (19.11 - 25.11)

Каква промяна трябва да направят различните зодии през 2018

►►► Виж своя СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП, ТУК!

Любовен седмичен хороскоп (19.11 - 25.11)

Влюбените хора често си приличат по това, че вършат еднакви неща, грижат се идин за друг...и това е истинско доказателство за чувствата им.

Ако вие наистина сте влюбени, то сигурно забелязвате следващите признаци:

⇒ Имате си особени всекидневни ритуали. (В нашата двойка например правим разни странности и приятелите често ни мислят за луди, но на нас не ни пука.)

Влюбените двойки вероятно изпълняват уникални, странни ритуали, в които участват само те. Това не е, защото са странни, а защото те им помагат да станат едно цяло с партньора.

⇒ Двамата сте си приоритет един на друг.

От личен опит споделям, че в предишната си връзка никога не съм усещала, че мъжът ми е приоритет. Но със сегашния ми приятел нещата не стоят така. Той е номер едно за всичко. А той се отнася по същия начин към мен.

⇒ Теб те държат жива мечтите и желанията на партньора.

Сигурен знак, че си влюбена, когато виждаш блясъка в очите му, който ти си запалила. Аз например често сменям желанията си. Един път ми се иска да кандидатствам медицина, в следващия момент – решавам нещо съвсем различно. Но, мъжът ме поддържа във всяка моя лудост.

12-те зодии и техните перфектни любовни съвпадения

⇒  Двамата споделяте емоции.

Половинката ми твърди, че преди да срещне мен, не е бил от най-приказливите. Трудно ми е да повярвам! Сега не мога да му затворя устата. Но, понеже и двамата знаеем, че това е доказателство за любов, го изслушвам, а и се чувствам добре, радвам се, че говорим за нещата, които се случват в живота ни.

⇒ Сексът е често занимание.

Когато се оженихме, с мъжа ми се майтапехме, че до края на живота ни ще правим поне веднъж на ден секс. Шегата се превърна в реалност. Вече се познаваме добре, знаем до най-малкия детайл желанията си и винаги измисляме нещо ново, което да ни държи живи в леглото.

⇒ Смехът е не само здраве, но и доказателство за любов.

Мога да се смея с него до припадък – вкъщи, в парка или с компания, винаги намира начин да ме усмихне. А нали знаеш, че мъж, който е успял да разсмее една жена, я е спечелил завинаги.


Виж ощеНово в Cosmo