Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Любовен Седмичен хороскоп (14.11- 20.11)

 

Оценка: (4/5)

Обща ЛЮБОВНА тенденция за седмицата (14.11- 20.11) !

Началото на седмицата ще е щастливо за любовта, благодарение на Венера, Юпитер и Нептун.

Любовен Седмичен хороскоп (14.11- 20.11)

Планетарните комбинации ще ти донесат положителна енергия, която ще позволи на теб и партньора ти да се насладите един на друг. В петък общуването ви ще е особено страстно, благодарение и на Меркурий. В събота ще имате шанса за ново начало. Може да решите да инвестирате заедно или да си отворите обща сметка. Хубавите новини са много, но има и лоши. В неделя може да се поскарате  само един ще спечели. 

Женските зодии и какви мъже им подхождат в леглото

►►► Виж твоя СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП, ТУК!

Любовен Седмичен хороскоп (14.11- 20.11)

Всеки брак или връзка може да се заздрави, дори и да ти се струва, че сте на границата на съвършенството. Ето ти списък на нещата, които правят хората, чиято връзка е неразрушима – провери дали всичко е така и при вас.

Хороскопът ти определя в кой тип мъж ще се влюбиш

1. Помнят, че те са двама различни човека

Често при близки отношения се появява този проблем в комуникацията: трудно ти е да приемеш, че партньорът ти е съвсем друг човек. Много е яко, че си довършвате изреченията и имате много общи интереси, но всеки се нуждае от малко лично пространство, за да остане себе си, а не да загуби идентичността си.

2. Винаги намират време за общуване

Под „общуване” разбирай не да седят заедно пред телевизора, а да отделят някакво време само един за друг. Това може да е разговор по време на вечеря, съвместен спорт, общо хоби или романтичен уикенд без деца и умни технологии.

►►►8 момента във връзката, които мъжете запомнят

3. Избират общи пътища за решаване на проблемите

Ако има проблем в отношенията, е най-лесно да обвиниш партньора си за това и да не правиш нищо. Например, ако ти се струва, че той вече не те обича, можеш подсъзнателно да избегнеш контакта с него и да намалиш общуването. До момента, в който той не си помисли същото и не започне и той да се държи така. И тогава раздялата не е далеч. А можете просто да обсъдите ситуацията, да разберете половинката си и да намерите решение, за да съхраните връзката си.

4. Подкрепят се взаимно

В неразрушимата връзка партньорите се слушат взаимно и не дават съвети без да са ги помолили за това (а също и не се обиждат от половин дума). 

5. Балансират между времето си за партньора и за другите хора

Приятелите и заниманията без най-близкия човек обикновено внасят нещо ново във връзката. Затова не бива да се посвещаваш изцяло на партньора си, но не е нужно и да го жертваш заради приятелите си.


Виж ощеНово в Cosmo