Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Кога да не казваш „Обичам те”

 

Оценка: (0/5)

 
 

12 причини, за да си мълчиш
и да изчакаш точния момент

Кога да не казваш „Обичам те”

Любовта е нещо страхотно, и да кажеш на някой „Обичам те” не би трябвало да е погрешно, нали? Но има ситуации, в които не е добре да споделяш чувствата си. Ето кои са те:

1. Когато познаваш човека твърде малко
Ако не си видяла недостатъците му, по-добре да си мълчиш. Най-вероятно това твоето е силно увлечение и страст, а не обич.

2. Когато не си сигурна, че той те обича
Ако той не изпитва същите чувства към теб, може да го изплашиш с думите си. Първо се увери, че държи на теб и те обича, и тогава му го кажи. Тези чувства си личат и по поведението му, не е необходимо да е изрекъл „Обичам те”, за да си сигурна, че за него си на първо място.

3. Когато той иска да се разделите
Това е много неподходящ момент да му кажеш, че го обичаш. Най-добре запази достойнството си, и после плачи, колкото искаш вкъщи, говорейки на възглавницата например.

4. Когато ти късаш с него
Не е честно да му даваш надежда, ако си решила да прекратиш връзката. „Обичам те, но не сме един за друг” е доста изтъркано, дори – подло.

5. Само защото той ти го е казал
Глупаво е да му кажеш, че го обичаш заради това, че той го е споделил. Можеш да се измъкнеш с „Не ме познаваш никак, как би могъл” например. Много момчета се държат романтично, само, за да те вкарат в леглото си, не им се връзвай. Ако пък си с него дълго време, но не го обичаш, и не отвръщаш на неговото „Обичам те”, по-добре се замисли дали трябва да оставаш в тази връзка.

6. Защото ти прави скъп подарък
Не можеш да обичаш някого, защото е направил нещо хубаво за теб, или ти подарява скъпа вещ. Трябва да обичаш човека заради това, което е, е не заради епизодична случка.


Виж ощеНово в Cosmo