Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Кога да му позволиш да стигне до следващата база?

Росица Шишкова
 

Оценка: (5/5)

Срещнала си сладурче, по което адски си падаш и помежду ви има силна химия? Най-вероятно всичко, за което мислиш в такъв момент, е кога по-скоро можеш да се намърдаш между чаршафите му. Проблем # 1: Щом веднъж го допуснеш толкова близо до себе си, автоматично изгубваш контрол над развитието на връзката ви. Сексът създава фалшиво чувство на интимност, така че дори преди това да не си била особено наясно какво чувстваш към него, изведнъж може да добиеш желание за задълбочаване на отношенията ви. Проблем # 2: Сладурчето ти може да не търси нищо повече и докато ти обмисляш начини да продължите напред, той ще си стои на същото място. В подобна ситуация е доста лесно да се почувстваш безпомощна, защото той диктува какво ще се случи и колко сериозна ще стане връзката ви. Да се върнем ма-а-алко назад във времето. Преди да стигнете до повратната точка – секса, естествено – той е изцяло под твой контрол. Колкото повече успееш да удължиш този период, толкова по-заинтригуван ще бъде от теб и така ти ще си тази, която създава ритъма на отношенията ви и контролира развитието им. Ето защо е важно да отложиш похотливите си желания към него, колкото можеш по-дълго – или поне за месец. Знам, че е трудно да устоиш, особено когато привличането е силно, но довери ми се... целта ще оправдае средствата.

 

 

Ето какво да вземеш предвид

 

 

Всъщност той се надява да откажеш.
С началото на срещите мъжете търсят начини да разпуснат, да „половуват“, но освен това търсят как да се свържат емоционално с теб. Може да се обърне към чара си и съвсем леко (или доста напористо) да те притиска към спалнята си... Истината е, че той всъщност предпочита да му бягаш. Да, знам, че е противоречиво. Той очевидно иска да спи с теб, но мъжете обожават предизвикателствата и колкото повече му се наложи да поработи, за да те спечели, толкова по-съблазнителна му изглежда наградата. Ако наистина те харесва, несъзнателно се надява да го отблъснеш, защото така се превръщаш в още по-съблазнителна награда. Чувала си, че когато целта си заслужава, си струва да почакаш. Колкото повече го накараш да чака, толкова по-дълго вниманието му ще е насочено изцяло към теб

Сексът ще бъде по-добър.
Към задържането на интереса му ще добавиш и нетърпението от очакването, а това със сигурност ще се отрази и на секса. Нека бъдем честни: Първият път с ново гадже в повечето случаи не е нещо феноменално, но само заради това, че и двамата сте чакали секса толкова дълго, ще ви изглежда много по-чувствен и приятен. Освен това, ако си изчакала, докато се почувстваш напълно удобно с мисълта и с него (нали?), ще се чувстваш много по-спокойна в прегръдките му.

Ще си наясно с чувствата си.
Не е тайна, че горещите похотливи преживявания могат да замъглят преценката ти. Ако сексуално откликнеш на някого, доста лесно можеш да пропуснеш голяма част от недостатъците му или да наблегнеш на положителните му качества, за да успееш да оправдаеш причините си да си легнеш с него... Когато почакаш повече време обаче, ще го правиш с широко отворени очи. При положение, че сте имали възможност да се опознаете, можеш да се довериш на себе си, че си лягаш именно с него, и то заради правилните причини, а не само заради силното привличане. Достигането до това решение в правилното време и по твоя собствен начин не само неимоверно повишава самочувствието ти, а започваш да се чувстваш добре в тази връзка като цяло.


Виж ощеНово в Cosmo