Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Какво не правят щастливите двойки

 

Оценка: (0/5)

 
 

Щастливите двойки си личат отдалече. Те просто са щастливи. И има как и вашата да е такава.

Какво не правят щастливите двойки

Искаш ли двамата да сте от онези двойки, за които всички казват, че съдбата ги е събрала? 
Виж какво НЕ правят такива двойки!

Припомнят си стари скандали.

Всички стари караници би трябвало да са вече уредени, без значение колко са ви наранили. Да броиш грешките на партньора си не е добър начин да продължите напред.

Какво възбужда всяка зодия

Преструват се, че съжаляват, или, че се извиняват.

Няма „Съжалявам, но ти…”, има само „Съжалявам” чисто и просто. Някои хора казват, че съжаляват, за да  изтъкнат какво е направил другият. Това води до прехвърляне на вина и нов скандал. Ако гаджето с нещо те е обидило, по-добре му го кажи директно. Казвайки си истината в очите, ще ви е по-лесно да се разбирате.  

10 предупредителни знака, че си в кошмарна връзка

Обвиняват партньора си за нещо лошо, което се е случило.

Не само му казваш, че е безотговорен, но му натякваш, че и точно затова не е повишен. Това наистина е обидно. Щастливите двойки са позитивни. Те се окуражават, подкрепят и ценят.

Какво предизвиква у него ярост по зодии

Използват споделени неща от партньора срещу него/нея.

Партньорът ти разкрива неразказвани на друг истории, за да го опознаеш по-добре. Глупаво е да казваш неща като „Нахален си като майка си” или „Нищо чудно, че нямаш много приятели”. Просто. Недей.

10 фрази, които никога не трябва да му казваш

Постват негативни неща един за друг онлайн.

Това са от тези постове, които показват как някой не е оценен. Колкото и да заслужава всички да го видят що за стока е, недей да го излагаш пред близки, роднини и колеги. Грубо е, а и говори повече за теб, отколкото за него. Ако си му бясна, говори с него. А ако не можеш да го понасяш, просто скъсайте.

Така е по-добре да се държите, отколкото да се цупиш, че не иска да смени дивана.
Така е по-добре да се държите, отколкото да се цупиш, че не иска да смени дивана.

Подчиняват живота си на партньора си.

Здравата връзка се гради от две независими личности. Хубаво е да строите живота си заедно, стига да следвате мечтите си, правейки избори и компромиси, стигайки до общо съгласие. Но да завъртиш целия си живот около някой, който в някакъв момент може и да те остави? Помисли.

Не се извиняват

Някои хора не си признават, когато сбъркат.може да е гордост, може да е и срам. При всички случаи, този, който е сгрешил, трябва да може да се извини. Дори това да не поправи стореното, е добра посока към изглаждане на отношенията.

Не си прощават

Ако си кучка, ще се чувстваш могъща, когато гледаш как гаджето ти се извинява, а ти си твърда като камък и не прощаваш. Гордостта обаче няма да заздрави връзката ви. Никой не бива да използва другия, за да подхранва егото си. Хората , които имат стабилна връзка, не се държат нарочно зле, а се обичат  и уважават.


Виж ощеНово в Cosmo