Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

9 популярни мъжки тайни (какво крие той от теб)

 

Оценка: (0/5)

 
 

Мъжете ни спестяват доста неща!

9 популярни мъжки тайни (какво крие той от теб)

Естествено, срещала съм и такива мъже, които си казват всичко без заобикалки. Но повечето все пак предпочитат нещо да си спесят. Разказвала съм ти как да изкопчиш цялата истина от своя любим. Но кое изрично ще се постарае да скрие, колкото и да го манипулираш?

Хороскоп на най-големите недостатъци у мъжете

1. Ако смята приятелката ти/майка ти/сестра ти за привлекателна. Знаеш, че са симпатични. И той го знае. Но те са табу за него. Така че защо да го обсъждате? Само напразно да те ядосва.

2. Страхува се от паяци. Разбира се, геройски ще вземе осмокракото чудовище с вестник и ще го пусне на свобода в градината. Но при това ще го обхване същия страх, както и теб. Ами ако ти случайно не се страхуваш от паяци? Още по-лошо за половинката ти. Тогава ще му е още по-трудно да си признае арахнофобията.

3. Бъдещето го плаши. Да прави планове за пет години напред е още по-страшно от това да изсели паяка от банята.

Мъжете се страхуват от плановете за бъдещето!
Мъжете се страхуват от плановете за бъдещето!

4. И идея си няма какво прави. Твоят домашен майстор е разглобил протеклата кана за нагряване на вода? И с умен вид е разхвърлял всички части по масата? Не му давай зор и не му стой на главата. Трябва тайно от теб да гугълне инструкциите за ремонт.

►►►ВИЖ ТУК: Защо мъжете не разбират жените!

5. Дразнят го някои твои занимания. Сигурно имате много общо помежду си, но някой от любимите ти сериали може да го побърка. Само внимателният мъж предпочита да си мълчи за това, за да избегне конфликти.

6. Обича нещо от омразните за теб неща. Например, ти си готова с часове да разсъждаваш над въпроса кое от тях е злото на вселената – хамбургерите, чийзбургерите или пържените картофи. И твоят любим се старае дори да не ги споменава в твое присъствие, за да не предизвика бум от емоции. Е, и за да не провокира поредната лекция за здравословния начин на живот. А самият той в обедната си почивка отива и се тъпче с всички тези ужано вредни вкусотии.

Забавни пародийни Instagram снимки на мъже

7. Какво всъщност мисли за семейството ти. Ако те открито не се карат, възпитаният мъж ще се постарае да си премълчи, че приказливата ти майка, горделивият ти баща и брат ти безделик го напрягат.

8. Колко често гледа порно. Малцина в отговор на въпроса „Как си, мили? Какво прави днес?” ще отговорят: „Ами, какво. Четох вестник, гледах няколко порно филма в нета, свърших няколко пъти, след това обядвах. Ами ти?”.

9. Знае размера на достойнството си с точност до милиметър. Малко мъже ще се радват, ако ги притиснат с линията.


Виж ощеНово в Cosmo