Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Какво казва интимното окосмяване за характера му

 

Оценка: (0/5)

 
 

Ако срещнеш гладко избръсната интимна зона, бъди нащрек!

Какво казва интимното окосмяване за характера му

Честно казано, ако си в ситуация, в която виждаш как любимия ти мъж поддържа интимната си прическа, най-вероятно го познаваш достатъчно добре. Но в случай, че имаш нужда от повече обратна връзка, не се колебай да зарежеш всичко и да прочетеш този списък!

►►►Как се е променила интимната прическа до днес!

1. Ако той притежава дива, неопитомена джунгла.

Трудно е да се определи с точност, защото нещата могат да се развият по няколко различни начина. Той може да е напълно невеж за идеята да поддържа окосмяването си и да твърди, че има далеч по-важни неща от това да отделя време за интимната си прическа. В другия случай може да смята, че това е признак за мъжественост и ако отскубне и един косъм, това ще подкопае авторитета му. Това е видът '"пич", който иска да се спуснеш надолу и безстрашно да заровиш лице в гората му като доказателство, че го харесваш такъв, какъвто е. Можем да си представим, че диджей Калед е точно от този тип мъже!

2. Без косми.

Определено той е с високо ниво на поддръжка не само в тази област от тялото. В никакъв случай не казваме, че това е нещо лошо. Също така е възможно той да е практичен. Защо да прекарва един куп време в поддържането на прическата си, когато може напълно да се отърве от окосмяването? Това е като един цитат на Айнщайн: "В младежките си години установих, че палецът на крака рано или късно прави дупка на чорапа. Затова спрях да нося чорапи". Представи си, че го е казал за интимните косми. 

Какво казва интимното окосмяване за характера му

3. Някаква странна прическа. 

Ако срещнеш такъв мъж, бъди нащрек. Той или наистина е добър в секса, или просто си мисли, че е добър в секса. Ако приемем, че е втория вариант, то е хубаво да знаеш, че ще е забавен и чаровен, но не е човекът, с който искаш да се срещаш. Може би ще те накара да си измиеш ръцете преди да го докосваш. 

►►►8 неща, които не знаеш за интимното окосмяване

4. Някаква минимална поддръжка.

Интимната му растителност не излиза извън панталоните, вижда се, че полага грижи за нея, колкото и малки да са те. Той е внимателен, но не прекалено, за да стане досаден. Но понякога може би е разсеян и не може да разчиташ на 100 % на него във всяка ситуация.

5. Перфектно подрязан.

В най-лошият случай сексът с този мъж ще бъде "добър". Но може да бъде и най-добрият секс в живота ти! 

Какво казва интимното окосмяване за характера му

6. Неподдържана, но всъщност не толкова зле изглеждаща.

Този мъж е самоуверен, стабилен и надежден! 

7. Матирана или оцветена.

Моля те, излез веднага от стаята!

 

 

 


Виж ощеНово в Cosmo