Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Какво е да си жена на супермодел

 

Оценка: (0/5)

 
 

Безкрайни модни партита и върволица от умилкващи се жени... Просто един ден от живота на мъжът супермодел. Но какво е да си жената до него?

Какво е да си жена на супермодел

Федерика Амати Скулфор, съпруга на „лицето за милион долара“ Пол Скулфор, разказва.

Какво е да си жена на супермодел

Докато спирахме до червения килим, виждах само светлините на прожекторите над главите ни. Музиката тътнеше, подсилвана от писъците на тълпите, които изпълваха „Лестър Скуеър“. Бързо пригладих косата си назад, сложих си малко червило, погледнах мъжа до себе си и го попитах: „Добре ли изглеждам?“ Той се усмихна, нежно стисна ръката ми и ми каза: „Изглеждаш прекрасно.“ Този мъж е моят съпруг, още известен като „Пол Лицето за Милион Долара Скулфор“ и тълпите искат да видят него, а не мен. Истински мъж супермодел, който показва най-хубавия си стоманено син поглед, имитирайки пародийния главен герой в „Зуулендър 2“. Както винаги, аз останах няколко крачки назад и се усмихвах, докато той въртеше лицето си към папараците, а светкавиците им ме караха да мижа, изпълнена с гордост. Влизаме хванати за ръце в киното, поздравяваме Валентино, Лара Стоун и още няколко хора от модната индустрия, преди да тръгнем към зелената стая, която миришеше на пуканки и скъп парфюм.

Какво е да си жена на супермодел

По-рано днес обядвах с полуфабрикат на бюрото си в катедрата по обществено здраве на Имперския Колеж и обсъждах с колеги последната им публикация в „Британския Журнал по Медицина“. Косата ми беше сплетена на раздърпана плитка, а дрехите ми бяха по-скоро удобни, отколкото модни. Аз съм докторант в катедрата по обществено здраве и се надявам да защитя доктората си по-късно тази година. Аз съм учен и работеща жена и не се интересувам особено много от мода. Та как се оказах омъжена за един от най-известните мъже супермодели?

Отраснах в Рим, в голямо италианско семейство. Ходехме на море, ядяхме домашно приготвена храна и си играехме в слънчогледовата нива в края на улицата ни. Наследих любовта към медицината и биологията от майка ми, която в момента е старши научен съветник в Европейската агенция по лекарствата и е един от най-умните хора, които познавам. Въпреки любовта ми към науката и академизма, винаги съм искала да пътувам и да работя в забързана и общителна индустрия, вместо да седя пред компютъра. Мечтаех един ден да работя в Ню Йорк и на 24 години направих точно това. Започнах да продуцирам събития по време на международни филмови и фестивали и фестивали на изкуствата, заедно с верига нощни клубове, наречена Bungalow 8. Пътувах по света и работех с рекламни бюджети и тайни списъци с гости, прилагайки научното си старание, за да вкарам малко ред в индустрия, пълна с креативни персонажи.

Виж кои са най-горещите мъже в света (снимки долу):

Най-горещите мъже в света

Беше в един клуб в Лондон, на „Дръри Лейн“, в деня на Св. Валентин през 2014, когато всичко се промени. Бях продуцента на парти за Седмицата на модата – не точно обстоятелствата, при които мислех, че ще срещна мъжа си, но това просто беше първата изненада от многото, докато се ухажвахме.

Не знаех кой е Пол, когато ни запознаха. Не помня имена и не се интересувам от клюки за звезди. Само знаех, че е прекалено красив и това е проблем, така че, когато ме заговори, моментално станах подозрителна. За щастие, моите приятели ме посъветваха да проявя търпение и, с няколко текили в мен, успях да завържа сладникав разговор. Разделихме се с целувка за лека нощ.

Несъмнено у него имаше някакъв магнетизъм, но когато ме попита дали искам да си тръгна с него, му отказах и не му доставих удоволствието да му дам номера си. „Защо да се виждаме отново, след като нямаме нищо общо,“ запитах се аз наивно. Единственото, което му оставих, беше селфи на нас двамата, което качих в акаунта му в Instagram с текст „Тази вечер срещнах любовта на живота си“. Явно текилата ми беше дала ясновидски способности.

Върнах се в Ню Йорк и си продължих с живота. Не мислех, че ще срещна Пол отново, но когато той дойде в града по работа, ме намери и ме покани на среща. Автоматично реших, че е просто играч и два пъти отменях срещите. Озовахме се на едно и също събитие, аз бях с друг, и всичкото това в рамките на седмица. Когато най-накрая отидохме на вечеря, реших, че това е последният ми шанс да му покажа, че аз съм добро момиче. Пристигнах прогизнала от априлския дъжд, докато Пол просто седеше и ме чакаше, невъзможно красив. Вътрешният ми глас крещеше: „Защо се опитваш да объркаш всичко?“.

Какво е да си жена на супермодел

Вечерята се проточи, докато ни изхвърлиха от ресторанта. Да, Пол със сигурност изглеждаше много добре, но аз бях сигурна, че нямаме нищо общо. Оказа се, че съм сбъркала. Той беше мил, забавен, искрен и интересен. Осъзнах, че мнението ми, че всички мъже модели са суетни и кухи, е грешно. Това е просто работа, а не характер. Говорихме си за наука, изкуство и пътешествия. Той се поинтересува от моето образование и разбра защо съм прекъснала кариерата си в сферата на общественото здраве, за да поработя в Ню Йорк.

►►►Бягай бързо, имаш работа с нарцис (7 знака)

Няма да забравя радостта и лекотата, която изпитвах след тази среща. Още виждам светлината по улиците на следващия ден и помня надеждата, че има мъж, който ме кара да се чувствам толкова жива. Все още мислех, че повече няма да ми се обади, но се радвах, че поне съм се запознала с него.

Няколко дни по-късно телефонът ми иззвъня. Беше непознат английски номер. „Колко мъже на име Пол те канят на втора среща,“ пошегува се той, когато вдигнах. Беше ми взел номера от общия ни познат, който ни запозна. Отбелязах, че аз живея в Ню Йорк, а той – в Лондон. „Е, какво ще правиш по Великден,“ попита той. Казах му, че съм свободна. „Тогава ела с мен в Барбадос,“ каза той. Приех поканата и той ми прати резервация за самолета. Отидох на летището и всичко беше уредено. Беше три седмици след първата ни среща. В този ден се усмихвах толкова много, че ме заболяха бузите.

В Барбадос ме помоли да съм му гадже. Знаех, че няма никакъв смисъл да отричам, че съм се влюбила.

Разбира се, бях изнервена от вниманието, което щяха да му обръщат други жени, но Пол ме успокои. Даде ми да разбера, че се интересува само от мен. Скоро ми стана ясно, че нахалството на някои жени го дразни толкова, колкото аз мразя да ми подсвиркват по улицата. Повечето жени просто искат да се снимат с него и аз им предлагам да ги снимам. Пол усеща когато го зяпат и бързо избягва неудобни ситуации. Но има жени, които имат далеч по-долни намерения и за тях аз съм невидима. Но те са толкова далеч от неговия тип, че чак ми е жал за тях. Най-важното е, че Пол знае как да се оправя с тях и аз само седя и се подсмивам. Понякога е много полезно той да говори. Неустоимият му чар ни е измъквал от няколко неудобни ситуации по летищата, а и е много забавно да гледаш как жените се кикотят и разтапят, когато им се усмихне със зъбатата си усмивка.

Когато Пол ми предложи брак на идиличен плаж на перфектния остров Мустик, времето спря и сякаш напуснах тялото си. Хем не можех да повярвам, хем знаех, че този момент ще дойде и Пол и аз ще прекараме остатъка от живота си заедно. Това, че съм омъжена за него ми дава нова увереност, когато общувам с хората и ми е приятно да казвам, че той ми е съпруг.

►►►Премини от "аз" към "ние" без да губиш себе си

Имало е моменти, в които някои от фенките му са ставали малко прекалено нападателни, но аз не се връзвам много. Това, че жените го харесват толкова много, е ефект от работата му, а не негова цел и не е нещо, което обсъждаме вкъщи на чай. Радвам се на положителните коментари в акаунтите му в социалните мрежи, защото знам колко унищожителна може да бъде индустрията за самоувереността на някого. Хората не могат да разберат, че ходенето по партита и вечери е част от работата му. Може да звучи страхотно това, че трябва да ходиш на фитнес, да си винаги добре облечен и да изглеждаш зашеметяващо и да ходиш по купони и то е така. Но това означава, че трябва да правиш тези неща, дори когато просто искаш да ядеш шоколадови бисквити и да гледаш филми на дивана у дома. Когато ходим по събития заедно, моята роля е да го подкрепям в работата му и да общувам с най-различни хора. Обикновено никой не се интересува от моята научна работа, но тези събития са приятно разнообразие от моето иначе скучно ежедневие.

Ще излъжа, ако кажа, че не е имало случаи, в които съм имала чувството, че нашите два свята са коренно различни. Веднъж учех за изпит в библиотеката на болницата „Сейнт Мери“. Бях ужасно стресирана и се наливах с изветряло кафе, когато мернах снимка на Пол и Аби Кланси, които се люлееха на плажна люлка в Ямайка, докато снимаха Britain’s Next Top Model. В такива моменти усещам разликата между нашата работа, особено защото той пътува толкова много. Понякога е трудно да си говорим лице в лице.

Не, Пол не е мъжът, за когото мислех, че се омъжа, когато бях малка. Той е много, много по-добър. Отвъд хубавото лице и перфектното тяло е човекът, в когото аз съм влюбена. Отвъд модела е идеалният баща, човекът с енциклопедични познания, отдаден филантроп в нашата фондация Stride, страхотен шегаджия, чудесен слушател и добър вътрешен дизайнер.

Миналата година бяхме на плажно парти в Майорка и гледахме концерт Пикси Лот, заедно с всички мъже топмодели. Беше като в клип на MTV. Най-хубавото на тези невероятни моменти, е че всички тези модели – приятели и колеги на Пол – и техните партньори, са най-приятните и дружелюбни хора, които познавам. Колегите от агенцията Select Men не се държат като кучки и не се конкурират, а са интересни хора, които са спечелили генетичната лотария и си изкарват парите с това.


Виж ощеНово в Cosmo