Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Kакво да знаеш, ако си любителка на голото селфи

 

Оценка: (0/5)

 
 

Искаш да добавиш малко разкрепостеност към връзката си? Голото селфи е отлична въможност не само да мотивираш любимия си да се прибере по-рано от работа...

Kакво да знаеш, ако си любителка на голото селфи

Чрез него можеш и да събудиш желанието му да те види моментално. А как да направиш снимките привлекателни можеш да прочетеш тук!

Правило № 1: Не използвай социалните мрежи!

Ако си решила да зарадваш своята половинка и да започнеш интимен чат, то по-добре прати снимката си като MMS. Работата е там, че социалните мрежи са доста несигурни. Лесно могат да бъдат разбити или случайно можеш да забравиш да настроиш кой да вижда публикациите ти. По-добре ги остави настрана, за да не се окажеш в неудобна ситуация.

Още един важен момент, който никога не е излишен: провери името на адресата няколко пъти! Най-вероятно знаеш множество случаи, когато личните съобщения са отивали не при когото трябва. Например при шефа.

Правило № 2: Запази интригата

Когато се снимаш гола, остави нещо и на фантазията на гаджето ти.
Когато се снимаш гола, остави нещо и на фантазията на гаджето ти.

 Например, не се снимай напълно гола, а в дантелени бикини. Между другото, може би това е единственият случай, когато той наистина ще разглежда, опитвайки се да види какво е скрито в тази съблазнителна опаковка. Обикновено той без да мисли съблича всичко и дори не може да си спомни цвета на бельото ти. Обидно, нали?

Правило № 3: Прояви фантазия!

В това свое селфи Ники Минаж е проявила доста фантазия, но не те съветваме да й подражаваш, освен ако не си сигурна на 150%, че гаджето ти е луд по БДСМ!
В това свое селфи Ники Минаж е проявила доста фантазия, но не те съветваме да й подражаваш, освен ако не си сигурна на 150%, че гаджето ти е луд по БДСМ!

За да събудиш желанието у твоя любим да се прибере по-бързо вкъщи, трябва да проявиш частичка креативност дори и в голата си фотосесия. Така например вместо скучната снимка в огледалото (още по-лошо, ако е със светкавица!) в поза на войник, опитай да изобразиш танц. Първа снимка – ти си по бельо, имитирайки съблазнителни движения, втора – показваш намерението си да свалиш нещо (може даже да го помолиш той да избере, ако е интимен чат). А на третата вече го възнаграждаваш за дългото чакане и му пращаш себе си – красива, желана и чисто гола.

Правило № 4: Не прекалявай с филтрите

Не бива напълно да изключваш филтрите – с тях наистина снимките изглеждат по-добре. Но ако прекалиш и се опиташ да увеличиш устните, гърдите и да направиш бедрата си по-тесни, някак е безсмислено. Твоят партньор прекрасно знае как изглеждаш, така че за какво ти е да го лъжеш по този нелеп начин?

Ако имаш комплекси относно фигурата си просто избирай вече обиграни от теб самата пози.

7 причини да си купиш селфи стик за секс

Комбинацията от селфи стик и вибратор ти позволява да заснемаш всичко в реално време и да правиш невероятни домашни клипове.
Комбинацията от селфи стик и вибратор ти позволява да заснемаш всичко в реално време и да правиш невероятни домашни клипове.

Правило № 5: Не игнорирай фона

Светлината е залог за добрата снимка. Избери дневната, падаща отстрани, така снимката ще е по-малко контрастна и няма да се затъмни лицето ти. Английският фотограф Ранкин съветва: „Постави бял лист хартия под брадичката, ако снимаш автопортрет. Бялата повърхност ще отрази светлината от светкавицата. Очите ти ще засияят и структурата на кожата ти ще изглежда по-добре”. А ти можеш да използваш бяло спално бельо. Друга важна част е фонът. На него трябва да има минимално количество домашни вещи. Между другото – не се притеснявай да не прекалиш с грима. Фотоапаратът „изяжда” една трета от него. Именно затова на снимките моделите са гримирани с няколко плътни слоя фон дьо тен.

Правило № 6: Вдъхнови се!

За да си създадеш нужното настроение и да избереш най-добрата поза, прелисти няколко мъжки списания, където има секси снимки. Освен това и в Инстаграм отдавна има момичета, които с удоволствие споделят своите леко еротични снимки. По правило те избират красив фон, стоят (лежат, седят) в най-обиграна поза и правят отлични снимки!


Виж ощеНово в Cosmo