Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как си върнах мъжа с дейтинг сайт

 

Оценка: (0/5)

 
 

За да спечели любовта на съпруга си отново, жена си направи профил в сайт за запознанства. Ето какво се случи.

Ще ти разкажем една история по истински случай. Започва прозаично, но завършва... Да не бързаме с края, нека всичко върви по реда си.

Как си върнах мъжа с дейтинг сайт

Зодиите, най-добри съпрузи, те очакват в галерията долу. Виж твоята половинка сред тях ли е.

Кои зодии са най-добрите съпрузи

►►►Начините на общуване на кръшкача - разкрити!

Как си върнах мъжа с дейтинг сайт

Александра определено е красиво момиче, не остава незабелязана, душата на компанията е, има всичко, за което можеш да мечтаеш – работа, семейство, любов... Любов ли казахме? Един ден Александра разбира, че мъжът й се сваля с други жени в сайт за запознанства... И не само. Той вече дори обмисля как да я зареже.

Не питай как точно е разбрала, начините са десетки. Важното е, че тя решава да си върне любовта, мъжа, чувствата. И си прави профил в сайт за запознанства.

След 5 години разказва през какво точно й се е наложило да премине.

„Прекрасна непозната, мисля, че е време да се срещнем“. Мъжът, с когото живеех заедно от години, се влюби в някаква си Фея Али. А феята бях аз! Радостта от това, че отново бях желана, се смесваше със срама, обидата и страха от разобличаването.

Вместо ярост към мъжа ми, аз чувствах отвращение към самата себе си. Хвърлях се между еуфорията и депресията: бях на седмото небе от нежните думи в чата и страдах от пълното равнодушие в реалността. При всяко ново съобщение сърцето ми започваше да бие учестено, като на влюбено момиче. На мъжа си казвах, че имам проблеми в работата, макар че той не се интересуваше особено от състоянието ми. Разбира се, той понякога питаше за самочувствието ми, но винаги го правеше с покровителствен тон, а само минутка след това казваше на Али, че иска да зареже жена си и да се събере с нея.

Дори днес мъжът ми не знае защо в крайна сметка съм си направила профил в дейтинг сайт. Той е на мнение, че съм постъпила лекомислено, че съм имала намерение да му изневеря, а аз просто исках да си го върна. И никога не съм му изневерявала. И макар да знам, че постъпих лошо от началото до края, не мога да кажа, че съжалявам, че го направих. До този момент имах себе си за искрена и здравомислеща жена.

Дълго време се утешавах с мисълта, че, изкачвайки се по кариерната стълба, нямах място за компромиси, винаги държах на думата си и уважавах тези, с които работех. Двамата с Максим имахме деца, аз работех много, а той често пътуваше в командировки за по няколко дни.

Съвсем наскоро преживяхме криза: открих, че има любовница зад граница от няколко години. Тогава се справихме. Простих му. Поне искрено така си мислех...

Как си върнах мъжа с дейтинг сайт

Но един ден той не беше затворил мейла си преди да отиде на работа. Изкушението беше прекалено голямо. В очите ми се наби писмо именно от тази негова бивша любовница. Нина. Тя го молеше да й направи още една малка услуга: да й помогне да се регистрера в сайт за запознанства, за да има максимален шанс да намери някого, който да прилича на него. За мое най-голямо облекчение Максим не се хвана на въдицата – беше съгласил да й помогне, но без никакви заигравки.

►►►Ето как да си върнеш бившия.

Само че, кликайки няколко пъти из мейлите му, попаднах на писма от същия този сайт, които потвърждаваха неговата регистрация и никнейма на новия потребител – CarActer. Значи и самият той се е регистрирал! А на следващия ден дойде съобщение, че някаква жена му е определила среща. Половин час след като се бях позиционирала пред компютъра, осъзнах, че шпионирам собствения си мъж. Но как можех да разбера какви са плановете му, ако не се издам? Заложих на всичко. Смених му юзъра и паролата и влезнах в профила му.

Мъжът ми криеше възрастта си, беше си измислил хоби, а мен и децата не споменаваше. Все едно не съществувахме.

Когато влезнах в профила му и прочетох кореспонденцията, земята под краката ми се разлюля. Около него кръжаха двайсеина жени, а той ги обсипваше с нежности: „скъпа“, „слънце“ или най-често „единствена моя“. Усетих как се руши всичко, което имаше между нас. Не пожелавам на никого такъв опит. Дори днес ми е болно да си спомням.

Как си върнах мъжа с дейтинг сайт

И целия патос, милите думи, които ми харесваха, когато ги чувах по свой адрес, сега ги ненавиждах. Наистина ли този жалък сваляч е мъжът ми? През главата ми преминаха всички възможни сценарии: да напиша от негово име на всички тези жени какви ли не гадости, да му вдигна скандал, да го направя за смях, отивайки на някоя от срещите... Но нито веднъж не помислих, че искам да го зарежа.

Точно тогава започнах да не спя спрях да се храня. Стоях в този сайт като побъркана, четях чатовете още и още и не знаех какво да правя. Ставах посред нощ, за да препрочитам съобщенията и стигнах дори до там, че да се заключвам в банята с телефона, когато мъжът ми си беше вкъщи. Разбира се, че най-разумно беше да спра да правя глупости и да поговоря с него, но нямах сили да го направя.

За да си върна мъжа отново, си направих регистрация в сайт за запознанства.

Редактирайки профила си в дейтинг сайта, написах за себе си такива неща, които знаех, че той иска да вижда в новите си приятелки. Системата не ме подведе: CarActer веднага се появи в списъка с подходящи кандидатури за запознанство. Най-трудно ми беше да напиша първото съобщение. Не можах да го направя няколко дни. Достатъчно ми беше да погледна никнейма му в списъка си с контакти и сърцето ми спираше. Той е тук, аз мога отново да го спечеля... И въпреки това...

Как си върнах мъжа с дейтинг сайт

Един ден се реших, написах набързо няколко тривиални фрази, вложих малко фантазия и повече тайнственост. Знаех рецептата на коктейла, който трябваше да подейства. Не ми отговори веднага, просто беше прекалено зает с другите. Никога не си зададох въпроса спал ли е с всичките си „единствени“. Физически това според мен не беше възможно, но не ме вълнуваше този факт. Исках едно: той да избере мен пред останалите. Отново.

Най-накрая ми отговори. Така, както отговаряше и на другите. Веднага разпознах шаблоните, но се направих, че съм налапала въдицата. Отначало се държах дистанцирано, но постепенно се сближихме. Веднъж си бъбрихме цяла нощ. Като деца си разказвахме за любимите неща, какво обичаме да ядем, какви картини харесваме и каква музика предпочитаме. В един прекрасен ден той ми заяви, че винаги е искал такава като мен и вече планира да зареже жена. И разбира се, той иска да види истинското ми лице!

Това ме хвърли в ступор и аз не отговорих. Последното му съобщение дойде на истинския ми мейл: „Фея Али, това ти ли си?“ Несъзнателно или не, му бях дала прекалено много подсказки. Маската беше свалена.

Всички сме еднакви. Литваме след първия мил комплимент.

Часовете, които чаках да се прибере у дома, ми се видяха цяла вечност. Разговорът беше тежък. Какво можех да правя на сайта, освен да си търся връзка настрани? Не можех да му призная, че го шпионирах, щях да го загубя завинаги. Опитах какви ли е обяснения, за да го успокоя, пробвах да го изкарам на шега, но смехът ми беше фалшив. Чувствах се ужасно. Оставаше ми единствено да наблюдавам безсилна как той си събира багажа.

Първите няколко месеца след раздялата не разговаряхме изобщо. Върнах се към работата си, но общувах с колегите си дистанцирано, за да избегна въпроси, а през вечерите продължавах като омагьосана да наблюдавам как се тълпят около мъжа ми кандидатки за сърцето му (или за нещо друго, но има ли значение).

Как си върнах мъжа с дейтинг сайт

Максим разказваше вече повече за себе си. Споменаваше „съпругата, с която сме разделени“. Самотата му тежеше. Повечето кандидатки около него го съжаляваха. Четейки писанията им, в крайна сметка разбрах колко малко се различавам от тях.

Как си върнах мъжа с дейтинг сайт

Веднъж някоя си Йоланда му написа: „Жена ти толкова много те обича, че дори си е направила профил в сайт за запознанства.“

Всички сме еднакви. Литваме след първия мил комплимент. Развратни съблазнителки, без срам и съвест, готови на всичко, само и само да се превърнем в онази единствената. И надарени с умението да съчувстваме, ако се налага, разбира се.

Веднъж някоя си Йоланда му написа: „Жена ти толкова много те обича, че дори си е направила профил в сайт за запознанства. Ще съжаляваш, ако я загубиш.“ През всичките тези месеци ходех на психотерапия. Глупаво е, но ми беше толкова лошо, че не можех да призная пред себе си големината на престъплението, което извърших. А Йоланда не ме съдеше. Думите й ми дадоха сила и на следващата среща най-накрая се престраших и разказах на психолога всичко. Според думите му, единственото, което ме е спасило, е, че аз не се гордеех със себе си.

Мъжката изневяра се влияе и от зодията. А твоят любим под кой зодиакален знак е роден?

Хороскоп на мъжките изневери

Максим никога няма да разбере какво ми се наложи да преживея и на какво бях способна, за да не го загубя. 8 месеца след нашата раздяла той ми звънна. Обядвахме навън, той ми се усмихна, аз му отговорих със същото – и ето че вече куфарите му стояха в коридора на апартамента ми. Все едно нищо не се беше случило. Но след тази история си обещахме никога повече да не си причиняваме болка. Аз вече не влизам в този сайт и дори почти съм забравила всички пароли.


Виж ощеНово в Cosmo