Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как да скъсаш с гаджето си като възрастен

 

Оценка: (0/5)

 
 

Раздялата може да бъде наистина ужасна, ако към края на връзката се чувстваш объркана, несигурна и много тъжна.

Как да скъсаш с гаджето си като възрастен

Решението ти да го направиш е не по-лесно, отколкото да изпаднеш в ситуация да те зарежат. Какви ли не мисли минават през главата ти.. Това ли искаш? Можеш ли да се довериш на преценката и интуицията си? Какво ще стане, как ще реагира, как ще продължите живота си от тук нататък?

Виж неловките моменти, в които звезди срещат своите бивши (снимки долу):

12 неловки моменти, когато звезди срещат своите бивши

1. Бъди наясно със себе си

Има много причини за раздяла и към тях спадат не само очевидните като изневяра, например. Хората искат да се разделят с някого, ако вече не отговаря на техните перспективи, ценности, страсти, нужди и желания. Така че преди раздялата, напиши списък на това, което вече не искаш да бъдеш, чувстваш или изживяваш във връзката си, за да може да си наясно какви са причините, когато се стигне до разговор. След това напиши какво искаш сега и си го представи.

2. Абстрахирай се от миналото

По-трудно е да се разделиш с някого, ако продължаваш да си спомняш моментите, в който сте били щастливи. Ако се опитваш да намериш сила, за да се разделиш с партньора си, изгони от ума си тези мисли. Фокусирай се върху първите пет отрицателни момента във връзката ви. Спомни си какво си изпитала и как си се чувствала по това време. Продължи да повтаряш процеса.

Как да скъсаш с гаджето си като възрастен

►►►Кога да се събереш отново с бившия и кога не

3. Бъди любезна, но строга

Раздялата може да бъде изключително болезнена, не само за отхвърления, но и за човекът, който я е поискал. Бъди любезна и подходи с уважение, когато започнеш разговора.

Стреми се обаче, да спазваш своите граници, защото ако не си напълно ясна и категорична, твоят партньор може да получи смесени сигнали и в крайна сметка да остане много объркан.

Как да скъсаш с гаджето си като възрастен

4. Разбери колко ценен е той

Само ти можеш да решиш какво заслужава партньора ти. Заслужава ли да отидете на вечеря или само пет минутна раздяла на по кафе? Струва ли си сериозен разговор или една последна страстна нощ? Само ти може да вземеш това решение.

Как да скъсаш с гаджето си като възрастен

5. Мисли за напред

Помисли за всички неща, които сега си свободна да бъдеш, да правиш и да имаш. Мисли позитивно, за да привлечеш щастливи вибрации. Утрешните преживявания винаги са създадени от мислите, които имаш днес.


Виж ощеНово в Cosmo