Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как да си върнеш бившия обратно

 

Оценка: (0/5)

 
 

Да се събереш с бившия не е непременно нещо лошо.

Как да си върнеш бившия обратно

Също така не е и лесно. Точно връзките, приключили с гняв, омраза, сериозно наранени чувства, лъжи и изневяра изискват сериозни усилия да се възстановят…. ако си заслужава.

Eто какво се съгласи да разкаже **Михаела от нейния личен опит. (чети внимателно и се опитай да запомниш какво да не правиш!)

Но ако се стараеш да се съберете отново, не се опитвай да се спогодите веднага и магически да станете идеалната двойка.
Но ако се стараеш да се съберете отново, не се опитвай да се спогодите веднага и магически да станете идеалната двойка.

 Правила съм го. И не става. Учи се от моите грешки. Не ги повтаряй.

Била съм от двете страни на уравнението на раздялата.

Изгубих доверието.

Бях с човек, когото подозирах в изневяра. След като преодолях гнева си, все още го много го обичах, така че опитахме отново. Но така и не се обърнахме към проблемите: флиртуването и възможната изневяра. Просто някак ги подметохме под килима. Но аз така и никога не му се доверих, което в крайна сметка разяждаше връзката ни докато не я унищожи.

Създадох недоверието.

Също така съм била и във връзка, в която аз бях тази, която разруши доверието. Не го разруших с изневяра, а напуснах рано, защото не получавах каквото исках. Въпреки че аз бях тази, която  прекрати връзката, все още го обичах и колкото и да се опитвах, не можех да го забравя. Засякохме се и химията между нас беше също толкова силна, колкото и преди. Не можехме един без друг и се събрахме отново. Очаквах, че той ще забрави болката и ще продължим напред. Но той не можа и в крайна сметка се върнахме няколко крачки назад.

Мъжете от кои зодии са най-добрите съпрузи!

Семейният живот не е ваканция, дори и да ти се иска да вярваш в това. Но, ако човека до теб е готов да сподели не само радостите, но и трудните моменти, те очаква добър живот. Виж мъжете от кои зодии са най-добрите съпрузи!
Семейният живот не е ваканция, дори и да ти се иска да вярваш в това. Но, ако човека до теб е готов да сподели не само радостите, но и трудните моменти, те очаква добър живот. Виж мъжете от кои зодии са най-добрите съпрузи!

Бавното начало ме изнерви. И отново напуснах. И той пак ме прие. И аз пак напуснах. И всеки път го питах:

- Обичаме се, защо не можеш да продължиш по-бързо?

- Защо не можеш отново да се отпуснеш с мен и пак да бъдеш същият страхотен човек, който беше в началото на връзката ни?

- Искаше да се върна, ето ме!

- Познаваме се, защо не можем да минем към следващото ниво? Какво те спира?

Да… той ме познаваше. Познаваше ме като тази, която напуска. Тази, която няколко пъти напуска внезапно. Как би могъл просто да се отърси и да тръгне с мен на пълна скорост? Разбира се, понякога се получава. Понякога двойки се събират отново, изведнъж има и предложение и си казват “да”. Но това не се случва често и не е и много разумно. Връзка се гради на базата да доверие и всеотдайност. Да напуснеш доказва точно обратното. Това, което не осъзнавах беше, че всеки път когато напусках, наранявах връзката ни още повече. Правех доверието ни на нищо всеки път, когато се опитвах да го закърпя. И така и не се опитах да поправя проблема.

Ето 10-те грешки, които аз направих, и които ти не бива да повтаряш:

1. Не признах и не се опитах да поправя основата на проблема, недоверието. Първопричината създава и други проблеми, например емоционална неангажираност, студенина и липса на интерес какво ме прави щастлива и към малките неща, които спомагат за поддържането на една връзка. Напускането ми създаде среда на недоверие, поради която той не се държеше с мен като с приятелка, беше груб и  влагаше усилия във всичко друго, но не и във връзката ни.

2. Аз създадох среда на недоверие. Той никога не знаеше дали няма да си тръгна. Затова и не искаше да се обвърже емоционално.

3. Очаквах от него да го преживее и да продължим връзката. Такива изисквания не се получават в една връзка. Само причиняват кавги или отдалечаване.

4. Не осъзнавах какво грешах. Някакси бях напълно сляпа за грешките, които правех. Той се опита да ги обясни, но аз не спрях да мрънкам достатъчно дълго, за да го чуя.

Хороскоп на най-големите недостатъци у мъжете

5. Не осъзнавах, че студенината му и стените, които градеше около себе си, бяха за да го защитят от болката, която аз му причинявах.

6. Тръгвах си всеки път като се ядосам, само задълбочавайки проблема.

7. Бях егоистична. Никога не го питах как мога да му помогна. Бях толкова фокусирана върху това, което очаквам от него, че така и не го попитах какво мога да направя аз, за да подобря нещата.

8. Не проявявах съпричастност. Не се опитах да се поставя на негово място, за да разбера как бих се почувствала, ако той неколкократно ме напусне. Щях ли да му се доверя, да се отворя към него и да му се отдам?

9. Оплетох се в обвинения, но не приех собствените си грешки.

10. Концентрирах се върху малките неща (цветя, бонбони, срещи, преспивания) и големите неща (страхът ми от безплодие…), но въпреки това не можех да осъзная, че първопричината той да гради стени около себе си, бях аз.

И накрая… всичко наистина приключи… и двамата бяхме пречупени, не просто огънати. Но реално аз бях тази, които ни пречупи. Разбих собственото си сърце, както и неговото.

И се научих. Прекалено късно. Но поне успях да си науча урока и да бъда по-добра, по-мила и не толкова егоистична в следващата си връзка.

Щетите от раздялата не могат просто да изчезнат, защото вие така сте решили. Първо поправи недоверието, което си създала с напускането си. И се наслаждавай на секса на сдобряването.

Ако искаш да се събереш отново с бившия си, прецени дали да не се свържете със специалист да ви помогне в обратния път към доверие и любов. С това се занимавам аз. И мога да ви помогна.


Виж ощеНово в Cosmo