Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как да си спечелиш втора среща

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Приложи тези маневри следващия път, когато си на среща с някой нов

сладур, и ти гарантираме, че телефонът ти ще звънне отново.

Насърчи го.
Преди да се разделиш с новата си тръпка, небрежно спомени, че си изкарала страхотна вечер. Вероятността един мъж да те покани на втора среща е много по-голяма, ако разполага със сигурен сигнал, че проявяваш интерес към него.

Прецени кога да си замълчиш
По време на първите срещи мъжете са свръхчувствителни към определени теми – примерно ритуалите ти по лична хигиена, защо се е провалила последната ти връзка, какво мислиш за обвързването, болести и физически проблеми. Споменаването на подробности от този сорт  може напълно да убие ентусиазма на човека отсреща за повторно виждане.

Не сваляй еротичния гард
Тук нещата са изцяло в твоите ръце. Ако толкова държиш да си легнете още на първата среща, едва ли някой нормален мъж ще седне да те разубеждава. Но повечето представители на силния пол биха предпочели да ги накараш да почакат малко. Просто обичат  предизвикателствата, така че осигури на твоето ново сладурче цел, която да преследва.

Накарай го да се потруди за теб.
Разбира се, че искаш да го видиш отново, но това не значи, че трябва да си на разположение примерно за маратонски есемес-чат по всяко време на денонощието. Покажи, че животът ти се простира отвъд въпросната авантюра – на мъжете това определено им харесва.

44% от мъжете набелязват нова жена, преди да скъсат с гаджето си.
Уеб-анкета на Cosmo


Той казва: „Никога не съм бил такъв. Какво ми стана?“
Той има предвид: „Показах истинското си лице и сега съжалявам за това.“

В дебрите на мъжкия мозък
„Защо мразят да танцуват?“
Донякъде причината е, че кръшните танци не се възприемат като признак на  мъжественост. Докато ти старателно си усвоявала първите стъпки пред телевизора на четири годинки, по същото време твоят човек сигурно е ритал топка на футболната игрище. Просто момчетата не израстват под звуците на музика, това е.
За да помогнеш на половинката си да се отпусне и да се поразмърда, помоли го да ти прави компания на дансинга на фона на нещо по-динамично – да речем, хип-хоп. От психологическа гледна точка, когато тичат и скачат, представителите на силния пол се чувстват атлетични, а това вече е мъжествено и още как! Искаш той да усвои някои по-сериозни стъпки? Положението не е безнадеждно. Оказва се, че мъжете често си падат по „балните“ танци, защото там имат водещата роля. Но най-добре се запишете на курсове, където някой друг да преподава уроците – ако указанията идват от теб, гаджето ти може да се почувства глупаво.


Виж ощеНово в Cosmo