Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как да разбереш всичко за мъжа (за 10 минути)

 

Оценка: (0/5)

 
 

Cosmo си има своите методи и ще ти ги издаде!

Как да разбереш всичко за мъжа (за 10 минути)

За да разбереш всичко или почти всичко за мъжа, съвсем не е задължително да прекараш целия си живот с него. 

Любимият му спорт

Как да разбереш всичко за мъжа (за 10 минути)

Вълците единаци – гребците, спринтьорите, плувците, се наслаждават на независимостта и самодостатъчността си. Докато любителите на популярните отборни спортове като футбол, хокей, баскетбол, притежават силен състезателен дух, което, между другото, се отнася както до работата им, така и до личния им живот. Мъжете, на които като цяло спортът им е безразличен, по-скоро се отличават със собствено мнение, а решенията основно ги взимат според интуицията си.

Приятелите му

Ако той има приятел от детството, то най-вероятно знае какво значи истинска вярност и ще поиска да отговаряш на този идеал. И освен това се запаси с търпение – ще ти трябва много време, за да ти гласува доверие. Ако има прекалено много приятели, то той без проблем намира общ език с хората и лесно се адаптира към всякакви условия.

С кои мъже НЕ трябва да се срещаш според хороскопа ти

Начинът на общуване

Той те затрупва със съобщения, но за нищо на света няма да звънне пръв. Този начин на общуване му позволява хубаво да си изглади мислите. Което, най-вероятно, значи, че той не иска да показва истинското си лице, а може би просто не е много уверен в себе си. Привържениците на разговорите в месинджърите жадуват за внимание в нон-стоп режим. Той може да говори с теб по телефона с часове? Консервативен е, но близките отношения въобще не го плашат.

►►►ВИЖ ТУК: 15 въпроса за първа среща (освен обичайните)!

С карта или в брой?

Ако навсякъде плаща само с карта, то най-вероятно е амбициозен и ужасно се гордее със социалния си статус. Ако плаща само в брой, то той си е самодостатъчен и е независим, истински мачо, когото трудно можеш да поставиш в неудобна ситуация. Ако джобовете му са празни, то той разчита на чужда помощ. И е сигурен, че във всеки един момент ще се намерят помощници.

Нагласила ли си се, или не?

Ако любимите ти дънки и сукманче го съблазняват повече, отколкото черна рокля по тялото, то ти се срещаш с истински реалист. Той е спокоен, бавен и предпочита такива момичета, които не изискват особен подход. Мъжът, изпадащ в екстаз от жени в дизайнерски тоалети, мисли преди всичко за престижа. Възможно е да печели една камара пари. Но съществува и опасността това да играе прекалено важна роля в живота му. Привличат го момичета, облечени като фолк певици? Той има видими проблеми със самооценката. Мечтата му е да бъде заобиколен от зашеметяващи жени.

►►►ВИЖ ТУК: 8 знака, че той сериозно е хлътнал по теб!

Партитата

Ако се опитва с всички сили да привлече вниманието на околните върху себе си, той не е достатъчно уверен в себе си. Заклетият купонджия може да се окаже добър вариант да прекараш времето си весело, но не е лесно да жиееш с него. Той постоянно ще изисква да обръщаш внимание на персоната му. Докато твоите желания могат просто да бъдат игнорирани.

Как шофира

Ако изпада в ярост при вида на задръстване, едно е сигурно: агресивен е и не е свикнал да се сдържа. Възможно е тази черта да му помогне да направи кариера, но връзката с такъв човек очевидно не е най-мечтаната. Между другото, той предпочита да доминира и в интимния живот. Ако в задръстванията се държи като истински тибетски монах, то всичко му е наред със самоконтрола.

Вредни навици

Фенът на хазартните игри е оптимист с адреналинова зависимост. Наистина прекаленият му оптимизъм изчезва при сблъсъка с реалността. Заклетият пушач, най-вероятно, ще се окаже плюс това и невротик. Да, и няма да е лесно да го накараш да съжителствате заедно. Любителят на чашката може да крие душевна слабост зад особеностите си и буйните си действия.

Какъв е в леглото

Как да разбереш всичко за мъжа (за 10 минути)

По време на секс с него, костите ти буквално пращят и той определено е горд с това, че е способен на такъв натиск. Той е 100% сигурен, че си си изгубила ума по него. Между другото, той може да се окаже и консерватор, който изпълнява традиционната роля на своя пол. Ако в леглото предпочита пасивната позиция на изпълнител на желанията ти, то може някога да е преживял душевна травма заради груб отказ и до сега да не е дошъл на себе си.

Какво поръчва в ресторант

Мъжът, който поръчва големи порции, е постоянен, но зависим. И далеч не е любител на приключенията. Избира екзотични ястия? Привърженик е на спонтанните решения и веселия живот.

Чистник или мърльо?

Изключително подреденият мъж е ужасно капризен в частта с удоволствието. Тези, в чийто дом цари творчески хаос, ни най-малко не са кариеристи, но са много чувствителни и творчески личности. Ако в банята му няма дори и гъбка, то той най-вероятно просто е безделник и мърльо. Сигурна ли си, че искаш да се запознаеш с чаршафите му?

Времето за секс

Почитателите на правенето любов сутрин са импулсивни във всичко. Ако предпочита интимната обстановка и тъмнината на нощта, то той по-скоро е романтик по душа. Не очкавай Кама сутра от него, но дългият и чувствен секс ти е гарантиран.

Кои са най-добрите любовници според зодията

Телевизорът му

Той гледа само комедии – може би смехът му помага да се справи със стреса. Няма да помни дълго обидите и никога няма да изгуби самообладание. Но е възможно трудно да се водят сериозни разговори с него. Фенът на детективските филми и криминалетата е склонен към анализи и се гордее с това. Винаги можеш да разчиташ на помощта му.

Левичар или десничар?

Левичарите в повечето случаи са художници по душа. Нали те обработват по-голямата част от информацията с дясното си полукълбо, което отговаря за творчеството. А за десничарите не мога да кажа нищо определено.

Косата му

Как да разбереш всичко за мъжа (за 10 минути)

Мъжът с модна прическа е егоист, каквито има малко. Ако косата вече е започнала да напуска главата на партньора ти, това може да се отрази по лош начин на самоувереността му. Затова пък той, най-вероятно, ще се окаже много чувствителен.

Един баща имал трима сина...

Най-големият – отговорен, можеш да разчиташ на него. Най-малкият – творческа натура. Малко нонконформист. Общо взето, и известният герой от народните приказки не е бил толкова прост. А ако е средно дете в семейството – имай предвид, че чувствителната му душа има нужда от огромно внимание.

Ласки на показ

Как да разбереш всичко за мъжа (за 10 минути)

Ако през цялото време те прегръща, когато сте сред хора, то вероятно по този начин доказва на околните мъжката си състоятелност или просто... „маркира територия”. Но това е признак за незащитеност. Мъжът, който дори не те докосва в нечие присъствие, не е сигурен или в чувствата си към теб, или в твоите чувства към него.

Бельото му

Колкото по-впито бельо носи, толкова е по-силно желанието му да се похвали със сексуалните си способности. И наистина има с какво да се гордее! Ако е избрал боксерки, то може и да не е секс машина, но пък ще е много внимателен към всичките ти желания. А какво мога да кажа за мъж, който ходи съвсем без бельо? Той е освободен от предразсъдъци и добре владее тялото си.

Какъв вид комплексар е той, според хороскопа му

Кой трябва да кара колата?

Ако не се хвърля на шофьорското място като на своето законно място, а с удоволствие ти отстъпва волана, то най-вероятно иска ти да управляваш и връзката ви. Поне понякога. Ако скача зад волана дори и в твоята кола, в най-добрия случай той е старомоден. Далеч по-лошо е, ако се окаже, че той е деспотичен и склонен към постоянен контрол.

Гледа ли те в очите?

Как да разбереш всичко за мъжа (за 10 минути)

Ако избягва да среща погледа ти, то недей да му се доверяваш на 100%. Между другото, ако през цялото време те пронизва с очи, то най-вероятно изпитва нуждата да държи всичко под контрол, а също и иска да те подчини. Но ако не свяля искрящия си поглед от теб... И сама разбираш, че просто е очарован от теб.

Как говори

Ако изговаря по сто думи в минута, то той е човек на настроенията, невероятно енергичен и може би много егоистичен. Ако говори с чувство и прави паузи, то не би казала, че е любител на екстремните изживявания. Но си заслужава по-внимателно да се вслушаш в това, което говори, нали далеч не винаги казва всичко в прав текст!


Виж ощеНово в Cosmo