Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как да се чувстваш добре по празниците, ако си сингъл

 

Оценка: (0/5)

 

 

Запомни, че сама не е равно на самотна

Как да се чувстваш добре по празниците, ако си сингъл

Дали излизаш от тежка връзка, или си сингъл от години, няма значение – по време на коледните празници не е никак весело да си сама. Заобиколена от щастливи двойки, за теб не е трудно да си помислиш, че те имат много, а твоят живот е ужасен. Между всички гирлянди, подаръци под елхата и празнични вечери, ние намерихме за теб няколко съвета, които да те накарат да се чувстваш добре на фона на цялата истерия около Коледа. Те могат да ти помогнат и да си намериш гадже за новогодишната нощ.

►►►Твоят годишен хороскоп за 2019.

Как да се чувстваш добре по празниците, ако си сингъл

Не се обвинявай за това, че си сингъл, не се самоосъждай
Много хора се чувстват зле от това, че нямат половинки. Обвързаните хора не са дарени с нещо кой знае колко величаво, просто са на друг етап от живота си. Ако се вгледаш малко по-добре, ще забележиш, че и техният живот е пълен с предизвикателства, макар и различни от твоите.

Съсредоточи се върху хубавото в живота си
Да си част от влюбена и щастлива двойка не е решение на всичките ти проблеми. Ясно е, че през голяма часто от времето си може би чувстваш празнота, но има много хора, които са в доста по-лошо положение от теб. Бъди благодарна за нещата, които имаш – работа, приятели, котка. След като започнеш да благодариш за малките неща, ще видиш, че има куп други, заради които си струва да бъдеш щастлива.

Как да се чувстваш добре по празниците, ако си сингъл

Влез в режим „Влюбена”
Животът ще ти донесе онова, в което вярваш и което искаш. Ако продължаваш да виждаш себе си като самотен и нещастен човек, ще се превърнеш в такъв и ще си останеш в това положение, самосъжалявайки се. Започни да се преструваш пред себе си, че си влюбена, излъжи вътрешното си аз, като се обличаш като за среща, правиш си прически и пърхаш от радост така, все едно си срещнала любовта на живота си. Визуализирайки нещата, които искаш непрекъснато, помагаш на себе си, и те ще започнат да се случват. Помни, че положението ти на необвързана е временно, и само с усмивка и любов към себе си можеш да привлечеш подходящия човек.

Животът се променя, и това, че още не си срещнала половинката си, не означава, че няма да се запознаете този следобед или утре. Имай нагласата, че някой супер готин човек се е насочил към теб, и скоро пътищата ви ще се засекат.

О, и не на последно място – отложи всички нови срещи за януари, и поработи върху себе си. Така няма да си разочарована точно насред празниците.


Виж ощеНово в Cosmo