Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как да получиш това, което искаш от онлайн срещите

 

Оценка: (0/5)

 
 

Търсенето на любовта може да е забавно, ако следваш тези съвети, обещаваме ти.

Как да получиш това, което искаш от онлайн срещите

Приложенията за запознанства могат да бъдат изключително забавни! Дори познаваме няколко двойки, които са намерили любовта на това безнадеждно място (интернет пространството). Въпреки че онлайн запознанствата могат да бъдат разочароващи, твоят бъдещ партньор може да е някъде там, за да ти докаже, че не е трябвало да се отказваш. Плюс това, когато използваш този тип сайтове правилно, срещите е би трябвало да са нещо ужасяващо, нали? След като промениш своя подход, ще видиш приложенията за запознанства по съвсем различен начин - по-скоро като благословия, отколкото като изтощително проклятие.

Различните зодии флиртуват по различен начин в чата, виш как в галерията долу:

Как флиртуват различните зодии онлайн

1. Фокусирай се върху едно приложение

Една приятелка наскоро погледна телефона си и забеляза, че има цели четири приложения за запознанства в отчаяния си опит да намери любовта без да се налага да напуска дома си. И по някакво странно стечение на обстоятелствата, тя все още е сингъл. Вместо да разпиляваш време, емоции, внимание и нерви, по-добре се съсредоточи само върху едно приложение, което действително работи.

2. Оърни внимание на качеството, а не на количеството

Как да получиш това, което искаш от онлайн срещите

Не става въпрос само за приложенията за запознанства, а и за хората в тях. Контактите с различни мъже могат да ти донесат удовлеттворение до някаква степен, но безразборните срещи няма да ти помогнат да намериш истинския, подкрепящ, надежден и разбиращ партньор (ако наистина търсиш тоа). Не се залъгвай по външния вид. Спри да анализираш снимки и да четеш биографии, за да разбереш дали момчето е подходящо за теб.

3. Не се привързвай твърде рано

Ти си пишеш с това момче? Не, той не ти е приятел. Само, защото си разменяте съобщения, това не означава, че имате връзка или имате "нещо". Избягвай преждевременната привързаност, това ще ти помогне да не таиш прекалено големи очаквания за срещата и евентуалното разочарование. 

►►►Какво "да" и какво "не" в онлайн свалките

4. Изготви си стандарти

Не, нямаме предвид кафява коса, сини очи...Отбележи си наум какви качества трябва да притежава и какво за нищо на света не би преглътнала. Така, ако момчето, с което в момента комуникираш, не отговаря на твоите стандарти в съобщенията, продължи напред. Най-добре е да разкараш неподходящите в самото начало, вместо да си губиш времето. 

5. Бъди себе си

Как да получиш това, което искаш от онлайн срещите

Истината винаги идва и те намира. Затова бъди честна и автентична, не се преструвай ан нещо, което не си, само, за да се харесаш. По-добре е да ткриете, ч не сте съвместими още в самото начало, нали?

6. Питай се: Харесвам ли го?

Някои хора отделят прекалено много време за това да се чудят дали хората ги харесват. Всъщност единственото нещо, което може да промниш е твоята реакция към ситуацията, своите мисли и своите действия. Така че спри да се тревожиш какво мислят другите за теб, а се съсредоточи върху своите чувства. Харесваш ли поведението на момчето? Разговорите? Ако не, продължи към следващия! 

►►►13 онлайн типа мъже

7. Бъди конкретна и откровена

Няма смисъл да си пишеш с човек  седмици наред преди да осъзнаеш, че той не само не търси връзка, но и не държи да се запознаете лично. Затова задай въпроса още от самото начало: "Какво търсиш?"

8. Нека е забавно

Как да получиш това, което искаш от онлайн срещите

Поддържай приятни разговори, целта е да се  забаляваш, а не да се натоварваш. Флиртувай и се разбери за среща възможно най-скоро. Но избгвай откритите сексуални намеци и все пак бъди внимателна. Никога не знаеш на кого може да попаднеш. 

9. Избегни пристрастяването

Прави паузи от приложението. Запознанствата не са игра, но ако прекарваш прекалено много време в приложението, има опасност да се превърнат в такава. Влизай за няколко минути н ден, след което забрави за телефона си. Например отделяй си 15 минути сутрин, докато пиеш кафето си. Това също така ще накара твоите момчета да задвижат по-скоро офлайн срещите.


Виж ощеНово в Cosmo