Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Направи добро впечатление на срещата с родителите му

 

Оценка: (0/5)

 
 

Наистина няма от какво да се притесняваш!

Направи добро впечатление на срещата с родителите му

За някои момичета първата среща с родителите на новото гадже е най-ужасяващото нещо, което се случва в началото на връзката (по-притеснително дори от първия секс). Но наистина не е задължително да е толкова плашеща. Много рядко родителите са настроени негативно преди срещата с гаджето на детето си. Най-важното нещо е да бъдеш себе си. Плюс това, след като мине първата среща, всичко вече е по-лесно! Опитай се да се отпуснеш и успокоиш, колкото и да ти е трудно. Когато си супер нервна, може да постигнеш обратния ефект.

Как водиш любовните си връзки според зодията ти

Тук са няколко съвета, които ще ти помогнат да направиш добро впечатление, като в същото време не преиграваш, а си себе си!

Разпитай за историята на семейството му

Той със сигурност е разказал на родителите си за теб, така че нормално е ти също да научиш нещо повече за тях преди срещата. Когато знаеш някои подробности, ще се чувстваш по-комфортно по време на разговора.

Бъди себе си

Не е необходимо, ако обикновено си душата на компанията, на срещата да бъдеш супер тиха и скромна. Покажи им, че си чаровна, с отношение към тях и те е грижа да направиш добро впечатление, като задаваш въпроси по време на разговора. Попитай родителите му как са се запознали, например. Такива въпроси могат да изглеждат общи, но са страхотни за начало на разговора, който ще ви помогне да се опознаете по-добре.

Направи добро впечатление на срещата с родителите му

Не се притеснявай за облеклото си

Не е нужно да губиш енергия и да се тревожиш за това какво да облечеш за срещата. Използвай дрехите си, за да изразиш същността си! Най-добре е да се облечеш с нещо, което ти е удобно и те кара да се чувстваш самоуверена.

►►►10 сигнала, че е мамино синче

Прецени вибрациите

Семейството на всеки е различно. Някои предпочитат да влязат в политически дебати и да коментират актуални събития,. Други може да се придържат към спортни теми или телевизионни предавания. Тъй като няма конкретно правило, което да важи за всяка ситуация, трябва само да измериш вибрациите и да ги следваш. Ако поискат мнението ти, дай го (с уважение, разбира се).

Не оставяй телефона си на масата

Изключи телефона си! Съобщения, чатове и разговори, могат да се възприемат негативно. Нищо не е по-дразнещо от продължителен разговор на висок глас. И това не важи само за първата среща.

Предложи помощ

Ако наистина си нервна, едно от най-хубавите неща, които може да направиш, е да помогнеш. Искаш да покажеш добри маниери, нали? Предложи да помогнеш с подреждането на масата или с отсервирането. Бъди искрена с предложението си да помогнеш и подходи също толкова уважително, ако семейството откаже помощта ти.

Не лъжи 

Бъди себе си. Не забравяй да бъдеш учтива, без да си фалшива. Искаш семейството му да те хареса такава, каквато си, а не изкуствения човек, който беше на вечерята, нали? Комплиментите са хубаво нещо, но само, когато наистина ги мислиш и не прекаляваш с тях в стремежа си да се харесаш!


Виж ощеНово в Cosmo