Как да излекуваш разбитото си сърце

Каквото и да правиш, не чупи колата на бившия си, ок?

 
 

Каквото и да правиш, не чупи колата на бившия си, ок?

Любовта е най-великото чувство на света. Тоест, докато не свърши. И за съжаление, това е около празниците, когато има скок на броя раздели.

Как изглежда любовната мъка в снимки? Виж въздействащите фотографии в галерията долу:

Галерия: Как изглежда любовната мъка в снимки

Виж всички снимки

И така, какво трябва да направиш, ако сърцето ти е разбито:

1) Излез със своята момичешка банда

Време е да се обадиш на момичетата си. Приятелствата са постоянни, докато любовните взаимоотношения не винаги са такива. И дали е някой, който те познава от дете или по-скорошен приятел, с когото сте се запознали чрез работата, тези хора могат да ти помогнат да превъзмогнеш мъката в компанията на вино или сладолед, което е първата стъпка напред.

2) Бъди заета

Да се отдадеш на ново хоби или доброволчество в организация, чиято мисия чувстваш близка, е чудесен начин да се разсееш от лошите мисли, докато правиш нещо полезно за себе си. Отиди във фитнес залата или започни нов вид спорт, независимо дали е гимнастика, тичане, колоездене..

►►►7-те гадни фази на раздялата с гаджето

3) Приеми болката

Тази част е гадна, но е неизбежна при всяка раздяла. Да, това ще те нарани. Но приемането на всички тези емоции и етапи на раздялата е напълно нормално. Това е част от процеса, за да укрепиш отново сърцето си.

4) Поискай помощ

Няма нищо по-добро, от това да превърнеш своето психическо здраве в приоритет. Говоренето със сертифициран консултант или терапевт може да ти помогне да се съвземеш, още повече, ако не знаеш от къде да започнеш.

5) Обърни се към себе си

Йога, масажи, грижа за външния вид, гледане на любимите сериали...Така или иначе, намирането на начин да се отпуснеш е от решаващо значение. Ти го заслужаваш!

6) Направи си надъхващ плейлист

Попълни го с песни, които незабавно те карат да се чувстваш по-добре. Нашите фаворити? „Thank u, Next” на Ариана Гранде и „“Party for One” на Карли Рий Джепсън. Слушай плейлиста си всеки път, когато почувстваш, че те завладяват негативни емоции.

Виж как приемаш раздялата според зодията ти (галерията долу):

Галерия: Как реагираш, когато скъсат с теб, според хороскопа...

Виж всички снимки

7) Наслади се на това да бъдеш сама

Хей, това е наистина забавно! И не толкова обезсърчително, колкото може да изглежда, след края на връзката. Живей живота си и се наслаждавай на всяка минута като правиш това, което ти харесва!

8) Напиши писмо на бившия си

Може да откриеш, че изписването на чувствата ти е супер терапевтично, особено ако знаеш, че той няма да го види. Пиши за това, защо те е наранил, защо се чувстваш объркана, уплашена, несигурна и за всички други тревоги, които преживяваш.