Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Изненадващи начини да станете още по-близки

 

Оценка: (0/5)

Тези моменти не са типични и точно затова ще ви сплотят още повече.

Изненадващи начини да станете още по-близки
Изненадващи начини да станете още по-близки © Shutterstock.com

Остави го да те облече

Заведи го в любимия си магазин („Имам нужда от подарък!“), после му покажи сектора с бельото, за да изберете такова за теб. Създаването на тайна, която си е само между вас двамата, ще възпламени сексуалната ви химия.

Оставете се на животинските си инстинкти

Направете екипно къпане или разходка на вашето куче или кучето на ваш познат. Времето, прекарано заедно, в комбинация с външните фактори, към които трябва да фокусирате вниманието си, ще помогнат на приятеля ти да се открие пред теб. А и е толкова мила картинка да видиш тази сладка негова страна, когато се грижи за някой друг.

Поиграйте си на учител и ученичка

Запознай го с някое от новите си хобита, които никога не е опитвал – готвене, йога, каквото ти мине през ума. Учебният процес изисква да разговаряте, да се докосвате постоянно, а и ви помага да оцените как другият прекарва времето си. На следващата ви среща си сменете местата.


Виж ощеНово в Cosmo